Sturridge lesérült

2014. August 3. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Daniel Sturridge
Daniel Sturridge combizomsérülést szenvedett, ezért elhagyta a Liverpool amerikai edzőtáborát, és visszatért Angliába.

 

A Liverpool jelenleg a tengerentúlon zajló Bajnokok Kupája elnevezésű labdarúgótornán szerepel, az angol egyesület a B csoport utolsó körében a Milannal mérkőzött. Az eddig csak vergődő olasz gárda ezúttal sem volt a helyzet magaslatán, Brendan Rodgers csapata simán győzött 2-0-ra. A győzelemmel a Liverpool a csoport élén végzett, és döntőbe jutott, a fináléban a Manchester United lesz az ellenfele.

A milánóiak elleni összecsapáson nem lépett pályára Daniel Sturridge, aki az egyik edzésen sérült meg. A támadó combizomsérülést szenvedett, de a pontosabb diagnózis érdekében hazautazott. Rodgers reméli, hogy nem kell hosszú ideig nélkülöznie a játékos szolgálatait.

“Daniel hazarepült, nem is kérdés, hogy nem épül fel a hétfői döntőre, de azt nagyon remélem, hogy az augusztus 10-én megrendezésre kerülő, Borussia Dortmund elleni felkészülési meccsen már pályára léphet” – fejezte ki reményeit a Liverpool menedzsere. “Az lesz a legjobb számára, ha megkapja a szükséges kezeléseket, így a lehető leggyorsabban térhet vissza. Csak kis fájdalmat érez, nem kell semmi komolytól tartani”.

A Liverpool az angol bajnokság rajtja előtt a dortmundiakkal mérkőzik utoljára, majd a Premier League első fordulójában a Southamptont fogadja. Ez utóbbi mérkőzésen a hazai győzelem oddsa 1.36, a döntetlenre 5.00, a vendégek sikerére 7.50 a szorzó.

A két csapat elmúlt szezonbeli bajnokijain vendéggyőzelem született, a Southampton 1-0-ra nyert Liverpoolban, míg a southamptoni bajnokit 3-0-ra nyerte Rodgers csapata.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply