Sturridge bokasérülést szenvedett

2013. December 1. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Daniel Sturridge

Az angol Premier League-ben szereplő Liverpool hivatalos oldalán megerősítette, hogy Daniel Sturridge a csapat pénteki edzésen bokasérülést szenvedett. Az angol válogatott támadó így nem játszik vasárnap a Hull City ellen.

 

Azt egyelőre nem tudni, hogy mennyit is kell kihagynia a 24 éves csatárnak, hiszen olyan hírek is napvilágot láttak, melyek szerint a szalagjai is sérültek, de a hivatalos közlemény ezt nem említi.

Sturridge kiesése nagy érvágás Brendan Rodgers menedzser számára, aki úgy fogalmazott korábban, mindenképpen a kezdőben ad helyet a támadónak Luis Suárez mellett, mert az edézseken fantasztikusan dolgozik. A Chelsea-t és a Manchester Cityt is megjárt focistának 12 bajnokit követően kilenc gólja van.

Az előző fordulóban csak csereként lehetőséget kapó Sturridge az Everton ellen pontot mentett övéinek a rendes játékidő utolsó percében. Azért nem volt a kezdő tagja a városi rivális ellen a múlt héten, mert úgy lépett pályára az angol válogatottban, hogy nem volt száz százalékig egészséges, emiatt pedig kisebb nézeteltérése is támadt Rodgersszel, amit azonban gyorsan sikerült megbeszélniük.

Joe Allen került be Sturridge helyére a kezdőbe legutóbb, de nem a támadó sorba, hanem a középpálya közepére. Egyelőre nem tudni, Rodgers milyen csapatot küld majd a pályára a Hull City ellen, de Victor Moses jó előjel lehet, hiszen a Chelsea-től kölcsönkapott csatár első PL-gólját a “tigrisek” ellen szerezte még a 2009/10-es szezonban.

“Emlékszem arra a gólra, már a szezon utolsó harmadában szereztem” – emlékezett vissza a 22 éves nigériai válogatott. “Először voltam kezdő a Wiganben, és már az első félidőben sikerült betalálnom a Hull kapujába, sosem felejtem el.”

A hazai pályán játszó Hull a 13. helyről várja a találkozót, míg a “vörösök” másodikak a tabellán. A “tigrisek” győzelmére 6.50 szorzóval lehet fogadni, míg a döntetlenre 4.20, a vendégek sikerére pedig 1.57 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply