Sturridge bízik Sterling maradásában

2015. April 13. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Raheem Sterling

Raheem Sterling még továbbra sem hosszabbított.

Daniel Sturridge, az angol Premier League-ben szereplő Liverpool támadója bízik abban, hogy csapattársa, Raheem Sterling a pletykák ellenére maradni fog az együttesnél.

Az elmúlt hónapokban rengeteget cikkeztek az angol lapok Sterling jövőjével kapcsolatban, hiszen a 20 éves támadó még nem tudott egyezségre jutni klubjával, hiszen az szeretné hosszú távon is magához láncolni. Bár Sterling kontraktusa 2017 nyarán jár csak le a “vörösökkel”, könnyen elképzelhető, hogy a nyáron az Arsenal, a Manchester City és a Real Madrid is tenni fog érte ajánlatot.

Mindezek ellenére Sturridge bízik abban, hogy fiatalabb társa maradni fog, hiszen a Liverpoolnál a legjobbak között tartják számon, ráadásul állandó játéklehetőséget is kap, ami egy fiatal játékos számára nélkülözhetetlen.

“Nem igazán tudom, hogy mi a terve, de fontos, hogy állandóan a pályán legyen” – mondta a center. “Ameddig folyamatosan játéklehetőséghez jut, addig boldog lesz. Nem hiszem, hogy ez olyan dolog, amin változtatni kellene, és remélem, hogy maradni fog a klubnál. Szerintem fontos, hogy egy játékos megmutassa, ki is ő valójában, mire is képes, és ez nem csak Raheemre érvényes. Fontos, hogy folyamatosan játssz, tapasztalatot szerezz, szóval bármilyen döntést is fog hozni, én száz százalékban mögötte állok.”

A Mersey-partiak a bajnokságban a legutóbbi két meccsüket elveszítették – otthon a Manchester Unitedtől (1-2), idegenben pedig az Arsenaltól kaptak ki (1-4) –, így hétfőn mindenképpen nyerniük kell, ha még oda akarnak férni az első négy hely valamelyikére.

A Liverpool győzelmére 1.36 az odds, míg a döntetlent 5.25, a vendég Newcastle United sikerét pedig 9.50 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply