Jobban kell akarnia a győzelmet a Valenciának

2015. April 13. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Dani Parejo
Hétfő este a Valencia a városi rivális Levantét fogadja a bajnokság 32. fordulójában. Dani Parejo azt kéri társaitól, hogy szenvedélyesebben játsszanak, mint az utóbbi két fordulóban.

A “denevéreknek” nem csak előre fele szabad tekinteniük, hiszen jelenleg ugyanannyi pontjuk van, mint a már egy mérkőzéssel többet játszott Sevillának. Viszont Parejo és társai akár még a harmadik helyet is megszerezhetik, melyet a tavalyi Bajnokok Ligája-döntős Atletico Madrid „birtokol”. Az elmúlt fordulókban a Valencia nem teljesített túl meggyőzően, hiszen döntetlent játszott a Villarreallal és az Athletic Bilbaóval is, de azt sem szabad elfelejteni, hogy a 2015-ös naptári évben bajnokin még csak egyszer szenvedett vereséget.

Bár a Bilbao otthonában a Valencia az utolsó pillanatokban veszített két pontot, Parejo szerint minél gyorsabban túl kell magukat tenniük azon a találkozón.

“El kell felejtenünk” – mondta a középpályás. “Hétfőn egy újabb döntőt vár ránk, ahol szintén büszkén és agresszívan kell játszanunk, hogy ezúttal ne veszítsünk két pontot. Egy városi rangadó vár ránk, tehát intenzíven kell majd járatnunk a labdát. Legutóbb kikaptunk a Levantétól kettő-egy arányban, pedig a helyzetek száma alapján nyernünk kellett volna. Az viszont igaz, hogy közel sem játszottunk lélegzetelállítóan. Ez a meccs teljesen más lesz, ráadásul ezúttal számunkra komoly téttel is bír.”

Parejo szerint a nézők majd egy izgalmas bajnokit láthatnak, annak ellenére, hogy a kisebb valenciai együttes csupán 15. a tabellán és a kiesés ellen harcol.

A Valencia győzelmére 1.40 az odds, míg a döntetlent 4.60, a vendég Levante sikerét pedig 8.50 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Leave a Reply