by

SSC Napoli vs. AS Roma – 2014/03/09

2014. March 8. Saturday in Elemzés, Mérkőzés elemzés, Olasz Serie A, PRÉMIUM tartalom

SSC Napoli VS

Olasz Serie A

2014/03/09 20:45 (CET),

San Paolo Stadion

AS Roma
Liga pozíció: 3 Liga pozíció: 2
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Az olasz Serie A 27. fordulójában derby del Sole-ra is kerül sor, az SSC Napoli otthonában fogadja az AS Romat.

A Napoli 52 pontot szorgoskodott össze eddig, amivel az olasz bajnokság 3. helyén áll, 7 ponttal megelőzve a Fiorentinat és 6 ponttal lemaradva az AS Romatól. A Napoli az utóbbi 5 fordulóban 8 pontot gyűjtött és csak egyszer kapott ki, az utolsó 4 bajnokin egyszer sem talált legyőzőre. Legutolsó bajnoki meccsükön 1-1 arányú döntetlent értek el a Livorno ellen annak otthonában.

Az AS Roma 58 pontot szerzett eddig (van egy elmaradt mérkőzése) amivel 2. a Serie A tabelláján, 6 ponttal megelőzve tehát a Napolit és 11 pont távolságra a Juventustól. A Serie A-ban utoljára január 5.-én kaptak ki a Juventustól 3-0-ra. Azelőtt is és azóta is folyamatosan nagyon jól teljesítenek, védelmük még mindig messze a legjobb az olasz bajnokságban. A legutolsó bajnoki mérkőzésükön 0-0-ás döntetlent értek el az Interrel saját otthonukban.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.30 1 | 2.30 Winmasters X | 3.30 X | 3.30 Unibet 2 | 3.05 2 | 3.05 Unibet

A Napoli túl messzire van már az első helyen álló Juventustól, már csak elméleti esélyei lennének a Scudetto elhódítására, de az ők céljuk már nem is az, meg akarják szilárdítani pozíciójukat, hogy Bajnokok Ligája helyen végezzenek. Ha teljesítményük nem romlik valós esélyeik vannak arra, hogy elérjék ezt. Az azzurri mestere, Rafael Benítez győzni küldi fel tanítványait a pályára, a csapatban valószínűleg jelen lesznek Pandev, Hamsik, Mertens, Jorginho, Fernandez, Inler, Reina, Higuain, Insigne, stb.

A farkasok még nem mondtak le a Bajnoki cím megszerzéséről, jelenleg távolságuk a Juvetől 11 pont, de ha megnyerik az elmaradt meccsüket, akkor már csak 8 lesz. A Roma pedig számít arra, hogy az öreg hölgy botlik, amit a farkasok ki fognak használni, hogy közelebb kerüljenek az első pozícióhoz. Rudi Garcia csapatában ott lesznek Benatia, Castan, Strootman, Nainggolan, Gervinho, Destro, Florenzi, De Sanctis stb.

Az utóbbi 5 egymás elleni találkozón az SSC Napoli 2-szer tudott nyerni, 3-szor pedig az AS Roma diadalmaskodott.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

SSC Napoli

10

5

3

2

AS Roma

10

7

2

1

Csapat-hol

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

SSC Napoli – hazai

5

4

1

AS Roma – vendég

5

2

1

2

Összegzés:

A bajnokságban utoljára Romában találkoztak egymással a csapatok, akkor az AS Roma nyert 2-0-ra, most a Napoli visszavág. Tippem tehát 1-es.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
SSC Napoli győzelem | 2.38 SSC Napoli győzelem | 2.38 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/03/08, 19:15

Related Articles

Leave a Reply