Sorsdöntő meccs vár az Atléticóra

2014. September 23. Tuesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Gabi
A szezont két győzelemmel és két döntetlennel kezdő Atlético Madrid labdarúgója, Gabi szerint sorsdöntő meccs vár csapatára szerdán, amikor az Alméria otthonába látogatnak.

 

Még csak négy forduló ment le a spanyol bajnokságból, de a címvédő Atlético Madridnak már van két döntetlenje a két győzelme mellett, így a negyedik helyen áll, míg a szerdai ellenfél, az Alméria egy győzelemmel, két döntetlennel és egy vereséggel a tizedik pozícióban tanyázik. Az Atlético a nyáron viszonylag nagy változásokon ment keresztül, hiszen távozott Diego Costa, David Villa és Felipe Luis is, érkezett viszont Mario Mandzukic, Antoine Griezmann és Alessio Cerci.

Az Atlético játékosa, Gabi egészen egyszerűen sorsdöntőnek nevezte az Alméria elleni bajnokit. „Nagyon-nagyon fontos meccs vár ránk. Miután az előző fordulóban csak döntetlent játszottunk a Celta Vigóval, sorsdöntő lesz a szerdai bajnoki, ugyanis nagyon elhúzhatnak az ellenfelek, ha most sem nyerünk” – mondta Gabi.

Csapattársa, a védő Miranda kitért arra is, hogy a Celta elleni 2-2 után a csapat 3-2-re kikapott az Olimpiakosz otthonában a Bajnokok Ligájában. „Az nem normális, hogy két meccsen öt gólt kaptunk, de sokat és keményen dolgozunk azért, hogy kijavítsuk azokat a hibákat. Még egyszer nem fog előfordulni, hogy ennyi gólt kapunk” – fogalmazott az Atlético hátvédje.

Az orrtörést szenvedett, ezért operáción is átesett Mario Mandzukic a héten már ismét a csapattal edz, és várhatóan visszatér, Cristian Rodriguez játéka azonban még kérdéses a madridiaknál. A két együttes legutóbbi meccsén az Alméria 2-0-ra győzött, így van miért visszavágnia az Atléticónak.

A szerdai bajnokin a hazai pályán játszó Alméria győzelmére 5.50, a döntetlenre 3.80, az Atlético sikerére pedig 1.61 a szorzó.

Forrás: Unibet

Leave a Reply