Solskjaer nem ijed meg a kihívástól

2014. January 18. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

A Cardiff menedzsere nem foglalkozik a Manchester City félelmetes statisztikáival, Ole Gunnar Solskjaer élvezni szeretné a szombati bajnoki kihívását.
Matthew Connolly

Az otthon még hibátlan City ellen nehéz dolga lesz a Cardiffnak.

A norvég szakembert az év elején nevezték ki a walesi csapat menedzserének, miután az újonc Malky Mackay vezetésével kilátástalannak tűnő harcot vívott a kiesés elkerüléséért. Solskjaer először a Newcastle elleni FA-kupa meccsen ült le a Cardiff kispadjára, és első meccsén megszakította a gárda negatív szériáját. A hazai bemutatkozás már nem sikerült ilyen fényesre, a bajnokságban a West Ham United 2-0-ra nyert a walesiek otthonában.

Közben Solskjaerék szombati ellenfele, a Manchester City továbbra is kirobbanó formában játszik, hazai pályán pedig különösen eredményes. Manuel Pellegrini csapata elmúlt két hazai meccsén 11 gólt szerzett és egyet sem kapott, legutóbbi 11 meccsét megnyerte saját közönsége előtt, ezeken a meccseken pedig 48-9-es gólkülönbséget produkált.

“Állunk a kihívás elé, és élvezni is fogjuk. Az Etihad-stadionba látogatni egyet jelent a határok feszegetésével, ott a maximumot kell nyújtani. Nekünk arra kell koncentrálnunk, hogy megtaláljuk a gyenge pontjukat. Az előző meccsen nem azt kaptuk, amit érdemeltünk volna, főleg a második félidő tükrében” – emlékezett vissza a West Ham elleni vereségre Solskjaer.

“A csapat most javíthat, ez egy nagy lehetőség, hogy nevet szerezzünk magunknak” – mondta a Manchester United egykori támadója.

A második helyezett Manchester City szombati sikerének az oddsa 1.12, a döntetlenre 11.00, a 18. helyezett Cardiff City győzelmére 23.00 a szorzó.
A két csapat őszi meccsét nagy meglepetésre a Cardiff hazai pályán 3-2-re nyerte.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply