Sok sérült nehezíti a Liverpool dolgát

2014. November 26. Wednesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Daniel Sturridge
A Bajnokok Ligája B csoportjában az életéért küzd a Liverpool, amely a bolgár Ludogorec otthonában győzelmi kényszerben lép pályára.

 

A liverpooli együttes menedzserének állását csak egy szerdai győzelem mentheti meg, ellenkező esetben várhatóan Brendan Rodgersnek távoznia kell. Az angol gárda a bajnokságban zsinórban harmadik meccsét vesztette el a hétvégén, a Crystal Palace elleni bukással pedig már csak 12. helyen áll.

A BL-ben sincs könnyű dolga Rodgers együttesének, a négy meccsen három pontot gyűjtő alakulat szerdán a szintén hárompontos bolgár Ludogorec vendége lesz, esetleges pontvesztésével elbúcsúzhat a továbbjutástól.

“Minden évben nagyon kemény csoportban kell küzdenünk, de most más a helyzet, mert a nyáron nagyon sok változáson esett át a gárda” – magyarázta a visszaesést a szakember.

Rodgers elmondta, hogy ismét számíthat a korábban betegséggel küzdő Jordan Hendersonra, ugyanakkor sérülés miatt Mario Balotelli, Jose Enrique és Mamadou Sakho játéka kérdéses, míg Daniel Sturridge, Suso és John Flanagan továbbra sem bevethető.

A Ludogorec már a BL-főtáblára jutással is történelmet írt, ám még van esélye a továbbjutásra is, de ha az nem is jön össze, az Európa Ligában még folytathatja a bolgár együttes. A továbbjutáshoz nem elég győznie Georgi Dermendzsiev együttesének, a párhuzamos meccsen a Basel veresége is szükségeltetik, az Európa Ligába való kiesés reményének életben tartásához pedig legalább egy pontot kell szereznie.

A Ludogorec a hétvégén fontos bajnokin szerzett egy pontot, a listavezető CSZKA Szófia otthonában 1-1-es döntetlent elérő együttes maradt a második, de nem tudta csökkenteni ötpontos hátrányát.

A bolgárok sikerének az oddsa 4.00, a döntetlenre 3.60, az angolok győzelmére 3.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply