Csalódottak csatája Londonban

2014. November 26. Wednesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Jurgen Klopp
Az Arsenal és a Borussia Dortmund is csalódást keltő szezont produkál, a két gárda szerdán egymás ellen javíthat idei teljesítményén a Bajnokok Ligája csoportkörében.

 

Az Arsenal és a Borussia Dortmund is bajnoki címről álmodott a szezont megelőzően, ám a jelek szerint még az újév előtt elveszítik ennek a lehetőségét. Az angol együttes a hétvégén zsinórban második meccsét vesztette el a Premier League-ben, a Swansea City után a Manchester United is 2-1-re győzte le, ezzel pedig visszacsúszott a tabella nyolcadik helyére.

A Borussia Dortmund még ennél is nagyobb bajban van, mert bár két vereség után Jürgen Klopp csapata legyőzte a Borussia Mönchengladbachot, ám a hétvégén csak ikszelt a Paderborn otthonában, és ezzel ismét visszacsúszott a kiesőzónába.

A BL-ben azonban egyik gárdára sem lehet panasz, a dortmundiak négy forduló után maximális teljesítménnyel vezetik a D csoportot, a londoni alakulat pedig hét ponttal követi. A Borussia már biztos továbbjutó, de első helye még nem biztosított, az Arsenal megelőzheti, ám még az is elképzelhető, hogy a londoniakat az Anderlecht maga mögé utasítja.

A brüsszeli gárda az elmúlt fordulóban hatalmas bravúrral tartotta életben továbbjutási reményeit, miután az Emirates-stadionban háromgólos hátrányból felállva szerzett pontot.

“Tudjuk, hogy milyen csalódást keltő volt az a meccs, de ezt magunk mögött kell hagyni, és a Dortmund elleni meccsre figyelni. A Borussia egy remekül kontrázó csapat, nagy nyomást tudnak a középpályára helyezni” – mondta Wojciech Szczesny, a lengyel kapus nem biztos, hogy pályára léphet szerdán, a Manchester United elleni mérkőzésen Kieran Gibbsszel ütközött, és sérült meg.

Az Arsenal sikerének az oddsa 2.75, a döntetlenre 3.50, a Borussia Dortmund győzelmére 3.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply