Sok a probléma Pármában

2014. December 18. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Roberto Donadoni
Roberto Donadoni a sok sérült miatt panaszkodik csapata csütörtöki bajnokija előtt, miközben az olasz élvonal sereghajtója szinte már biztosan tulajdonost vált.

 

A Parmának nagyon nem megy ebben a szezonban, holott az észak-olasz egyesület eredetileg jóval komolyabb célokat tűzött ki maga elé. Roberto Donadoni együttese 15 forduló után sereghajtó a Serie A-ban, eddig mindössze hat pontot gyűjtött, és már 34 gólt kapott. A vezetőedző a csapat rossz szériáját a sok sérülttel magyarázza.

Donadoni szerint a gyengén muzsikáló együttese nem tudja összeszedni magát, amíg nem lehetfolyamatosan számítani a kulcsemberekre, akik egymás után dőlnek ki a sorból sérülés miatt.

“Jorquera csak most tért vissza a combsérülése után, és már vasárnap azonnal kiújult a probléma. Úgy néz ki, hogy nem úszhatja meg a műtétet sem, lehet, hogy hosszabb időre kénytelenek leszünk megszokni a távollétét. Ugyanez történt Paletta, Cassani és Biabiany esetén is” – panaszkodott Donadoni.

“Palettának többet kéne játszania, reméljük, hogy erre lesz is lehetőség. Cassani nemsokára felépül, ami nagyon jó hír” – jelentette ki a Parma mestere.

Közben már azt is biztosra veszik Olaszországban, hogy a Parma tulajdonost vált, a hírek szerint Tommaso Ghirardi megegyezett az érdeklődőkkel, így már csak a szerződés aláírása van hátra.

A Parma a négy meccs nyerelen, de így is a hetedik helyen álló Napoli otthonába látogat csütörtök este a bajnokságban: a hazai győzelem oddsa 1.30, a döntetlenre 5.50, a vendégek sikerére 10.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply