Falcao maradna az Old Traffordon

2014. December 18. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Radamel Falcao
A kolumbiai csatár játéka eddig hagy kívánnivalót maga után a Manchester Unitedben, ennek ellenére Radamel Falcao reméli, hogy a szezon végéig állandó szerződést kap az angol klubnál.

 

Falcao a világbajnokság egyik nagy hiányzója volt, a dél-amerikai labdarúgó sérülés miatt nem vehetett részt a nyári tornán. A sérülése ellenére a Manchester United leigazolta kölcsönbe a támadót, aki az ősszel még szenvedett térde miatt. Louis van Gaal korábban kijelentette, hogy Falcao egyelőre nincs olyan formában, hogy állandóan számítson rá, ráadásul a manchesteri keretben nagy a konkurencia csatárposzton, így a kolumbiai eddig mindössze nyolc bajnokin lépett pályára, és csak háromszor volt kezdő.

Az eddig egy gólt szerző támadó nem elégedett helyzetével, ennek ellenére reméli, hogy a szezon végén kölcsönszerződését állandóra cserélhet az Old Traffordon.

“Maradni szeretnék, de elemeznem kell a helyzetet. Meglátjuk, hogy mennyit játszhatok majd, és hogy az elnökségnek mi az álláspontja, de én mindenképpen maradni szeretnék” – mondta Falcao.

A legutóbb vádlisérüléssel bajlódó játékos a hétvégén az Aston Villa otthonában bizonyíthat: a birminghamiek sikerének az oddsa 6.00, a döntetlenre 3.80, a manchesteriek győzelmére 1.61 a szorzó.

A Manchester United zsinórban hat meccset nyert meg az angol pontvadászatban, és már harmadik a táblázaton, az Aston Villa a 13. helyen áll. A két csapat elmúlt hét meccsét kivétel nélkül a Manchester United nyerte, az Aston Villa legutóbb 2009-ben verte szombati ellenfelét.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply