Sok a fáradt játékos a címvédőnél

2014. August 16. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Sergio Aguero
A címvédő Manchester City vasárnap kezdi meg szereplését az angol labdarúgó-bajnokságban, amikor a Newcastle United együtteséhez látogat.

 

Az angol nagycsapatok közül a Manchester City változott a legkevésbé a nyáron, az eddig is masszív keret az Arsenaltól ingyen érkező Bacary Sagnával és a Chelsea-től Amerikába távozó, majd váratlanul Manchesterben kikötő Frank Lamparddal lett még ütősebb. A nagy kérdés, hogy mi lesz az üveglábú Sergio Agüeróval: a legutóbbi szezonban rengeteg sérüléssel bajlódott, ha most sikerült összeraknia magát, akkor nem lehet irigyelni az ellenfeleket, mivel a City tavaly 102 góllal zárt.

Agüero már a nyitómeccsen sem valószínű, hogy pályára léphet, mivel a világbajnokság után nincs a legjobb formában, ugyanez a helyzet Pablo Zabaletával, Vincent Kompanyval, Martin Demichelisszel és Eliaquim Mangalával, mindannyiuk játéka kérdéses.

“Néhány játékosomnak még szüksége van pár napra, hogy teljesen kipihent legyen, nem mindenki százszázalékos, de bizonyos időre mindenki bevethető. Éppen ezért nem vagyok teljesen elégedett a felkészülési időszakkal, kellett volna még egy-két hét, hogy teljesen összeálljon a csapat, mert sokan későn érkeztek vissza, de így is győznünk kell vasárnap” – fogalmazott Manuel Pellegrini, a Manchester City vezetőedzője.

A Newcastle tavaly a 10. helyen végzett a bajnokságban, többek között azért csúszott le az európai kupaporondról, mert a szezon második felében 19 meccsből 13-at elveszített.

A 2013-14-es szezonban a Manchester City és a Newcastle három alkalommal találkozott egymással, mind a háromszor a City nyert, összesen 8-0-s gólkülönbséggel.

A hazai pályán játszó Newcastle United győzelmére 5.50, a döntetlenre 4.20, a Manchester City sikerére pedig 1.65 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply