Simeone Koke visszatérésének örül

2015. October 18. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Koke
Egy hónap kihagyás után játszhat vasárnap ismét a középpályás, Diego Simeone szerint Koke visszatérése nagyon sokat jelent a fővárosi gárda számára.

Az Atletico Madrid focistája az Eibar elleni bajnokin sérült meg egy hónappal ezelőtt, a fővárosi együttes 2-0-ra nyerte azt a meccset, Kokét a második félidőben kellett lecserélni. A játékos akkor sérülést szenvedett, ezért nem léphetett pályára az elmúlt négy meccsen. Ebből mindössze egyet tudott megnyerni az Atletico, a bajnokságban a Villarreal legyőzte, de a Real Madriddal ikszelt, a Bajnokok Ligájában viszont a Benfica hozta el a három pontot a Vicente Calderonból.

Az EB selejtezők szünetje alatt Koke felépült, a héten már társaival edzett, így szinte biztosan visszatérhet vasárnap, a Real Sociedad elleni találkozón. Simeone nagyon örül neki, hogy ismét számíthat a középpályásra.

“Több poszton bevethető, ő egy kapocs a védelem, a támadósor és a középpálya között. Olyan taktikai és stratégiai lehetőségek rejlenek benne, amelyek egyértelműen kulcsfontosságú láncszemmé emelik őt” – mondta az argentin szakvezető, akinek csapata az ötödik helyen várja a nyolcadik forduló vasárnapi játéknapját, melyen a Real Sociedad otthonában lép pályára.

“Úgy gondolom, hogy ez a helyezés jelenleg rendben van. De a lényeg, hogy folyamatosan fejlődjünk” – jelentette ki Simeone, aki szerint nagyon fontos, hogy a klub állandóan képes legyen a távozó tehetségeket pótolni.

A Real Sociedad vasárnapi győzelmének a szorzója 4.00, a döntetlenre 3.20, az Atletico Madrid sikerére 2.05.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply