Shaqiri vasárnap még nem lesz kezdő

2015. January 11. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Roberto Mancini
Roberto Mancini szerint Xherdan Shaqiri a Genoa ellen bemutatkozhat a milánói gárdában, de kezdőcsapat tagja még nem lehet, mert fizikailag nem elég felkészült.

 

Az Inter a héten teljesítette a Bayern München légiósának a leigazolását, a svájci labdarúgó félévre kölcsönbe kerül a milánóiakhoz. A hónap elején megszerzett Lukas Podolski az első adandó alkalommal bemutatkozott Mancini csapatában, igaz, a német sem volt azonnal kezdő. Shaqiri is a kispadon kezdi a vasárnapi bajnokit, amelyen a Genoa lesz az Inter ellenfele.

“Nem hiszem, hogy Shaqiri készen áll 45 percnyi játékra, de még talán 30-ra sem, elvégre december óta nem játszott” – mondta a milánóiak vezetőedzője, aki ugyanakkor nem tartja kizártnak, hogy a svájci bemutatkozhat hazai pályán.

Mancini elismeri, hogy a csapat nem tart ott, ahol szeretne, ám a szakember szerint éppen a téli igazolásokkal akarja korrigálni a helyzetet az egyesület.

A vezetőedző bejelentése szerint Nemanja Vidics még nincs százszázalékos állapotban, ennek ellenére várhatóan kezdőcsapat tagja lesz vasárnap kora délután.

Az Inter sikerének az oddsa 1.61, a döntetlenre 3.80, a Genoa győzelmére 6.00 a szorzó.

Az elmúlt szezonban hazai pályán a Genoa 1-0-ra, az Inter pedig 2-0-ra verte vasárnapi ellenfelét. A Genoa a tavalyi sikerét megelőzően húsz évvel tudta legyőzni az Intert a bajnokságban.

A Genoa az ötödik, az Inter a 11. helyről várja a vasárnapi játéknapot.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply