A Liverpool kapust igazolna

2015. January 11. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Brendan Rodgers
Brendan Rodgers elárulta, hogy nincs kiegyezve a liverpooli helyzettel, és szinte biztosra vehető, hogy a Liverpool idén szerződtet egy hálóőrt.

 

A Liverpoolnak a szezon előtt nem voltak a kapuskérdést illetően gondjai, Simon Mignolet az elmúlt évben a bajnokság egyik legmegbízhatóbb portásának bizonyult. Az észak-angliai gárda az idei évadot is a belga portással a kapujában kezdte meg, de Mignolet teljesítménye alaposan visszaesett, ezért tavaly decemberben Rodgers a helyére beállította az ausztrál Brad Jonest.

Azonban a 32 éves portás megsérült, így a menedzser ismét Mignolet-nak adott bizalmat, de nem tagadja, hogy a kialakult helyzettel nincs megelégedve, ezért biztosra vehető, hogy a Liverpool az idén kapust igazol.

“Azt hiszem, hogy kell igazolnunk egy kapust, a kérdés csak az, hogy mikor. Ez attól is függ, hogy meddig nem számíthatunk Bradre. Bajban vagyunk, jelenleg két nagyon fiatal, tapasztalatlan kapus áll a rendelkezésünkre Simon mellett, aki pedig csak most tért vissza” – fejtette ki a véleményét Rodgers.

A Liverpool szombat délután 1-0-ra verte idegenben a Sunderlandet, a győztes gólt Lazar Markovics szerezte a 8. percben. A találkozón Mignolet cseréjeként a kispadon az utánpótláscsapatból felhívott Danny Ward foglalt helyet, Rodgers szerint a csapatnak szüksége lesz egy rutinosabb harmadikszámú kapusra.

A Liverpool az angol bajnokság következő fordulójában az Aston Villa vendége lesz: a hazai győzelem oddsa 3.75, a döntetlenre 3.60, a vendégek sikerére 1.90 a szorzó.

A bajnokság őszi szakaszában az Aston Villa az Anfield Roadon tudott győzni 1-0-ra.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply