Seedorfnak két meccse van bizonyítani

2014. March 21. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Az olasz lapok szerint a Milan vezetőedzője alatt inog a kispad, ha a Lazio és a Fiorentina ellen nem szerez megfelelő eredményt a csapat, akkor nagy valószínűséggel menesztik a nemrég kinevezett vezetőedzőt.
Urby Emanuelson

A Milan a hírek szerint a vezetőedzőért is játszik a következő fordulókban.

Clarence Seedorfot annak ellenére megváltóként várták Milánóban, hogy a szakemberre a Botafogónál még játékosként számítottak. A korábbi kiváló középpályás Massimiliano Allegri menesztése után az első szóra ugrott, ám eddig nem teljesítette be a hozzá fűzött reményeket.

A holland irányításával azóta négyszer nyert mindössze a Milan, viszont már hétszer kikapott, legutóbbi hat meccséből ötöt elvesztett, kiesett a Bajnokok Ligájából, az Olasz Kupából, valamint visszacsúszott a bajnokság 11. helyére.

A hétvégén a Parma győzött a San Siróban, az újabb vereség után pedig arról szóltak a hírek, hogy Seedorf napjai meg vannak számlálva. Ha a hollanddal nem táltosodik meg a következő napokban a Milan, akkor a szakember szakmai karrierje egy gyors bukással kezdődik. A Milan tulajdonosa, Silvio Berlusconi ugyanis elvesztette a türelmét, és mindössze egy hetet adott a javításra Seedorfnak, vagyis a Milannak eredményt kell produkálnia a Lazio és a Fiorentina elleni bajnokikon.

Bár pontos célkitűzés nincs ezeket a meccseket illetően, olasz lapok szerint mindkét meccsen győzelmi kényszerben kell pályára lépnie a csapatnak, a vezetőség ugyanis csak akkor lenne elégedett, ha a két meccsen hat pontot szerez a csapat.

A Milan vasárnap a Lazio vendége lesz az olasz bajnokságban: a hazai győzelem oddsa 2.50, a döntetlenre 3.20, a vendégek sikerére 2.87 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply