Seedorf fél szemmel már az Atletico Madridra figyel

2014. February 3. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Clarance Seedorf

A Milan mestere vasárnap a helyszínen tekintette meg a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében csapatára váró ellenfelet, a holland szakember továbbra sem ígér csodás feltámadást.

 

Clarence Seedorf még csak néhány napja a Milan vezetőedzője, de máris igyekszik minden téren megfelelni az elvárásoknak. A holland szakvezetőnek sűrű hétvégéje volt, csapatával szombaton a Torino ellen szerepelt az olasz bajnokságban, majd az 1-1-es döntetlennel zárult bajnoki után rögtön repülőre ült, és elutazott a spanyol fővárosba. Seedorf korábban volt a Real Madrid labdarúgója, ám ezúttal nem a királyiakra volt kíváncsi, hanem a Milan Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős ellenfelére, az Atletico Madridra.

Diego Simeone csapata februárban csaphat össze a legrangosabb európai kupasorozat legjobb nyolc közé jutásáért a Milannal, Seedorf pedig elérkezettnek látta az időt, hogy meglesse az ellenfelet.

A szombaton csak ikszelő Milan mestere a helyszínen tekinthette meg, ahogy az Atletico Madrid 4-0-ra legyőzi a Real Sociedadot, és közel 20 év eltelte után ismét a tabella élére áll. Seedorf a vasárnapi meccs után ismét azonnal repülőre szállt, hogy a Milan hétfői edzését már személyesen vezényelhesse le.

A pocsék szezont futó Milan januárban kinevezett mestere továbbra sem ígér csodát, csak kőkemény munkát.

“Nem tudunk csodát tenni, de a játékosok keményen hajtanak az előrelépésért. A csapatépítéshez idő kell, de most a klubnak nincs vesztegetnivaló ideje, a szezon végéig teljesítenünk kell az elvárásokat” – jelentette ki Seedorf, aki azt is elárulta, hogy a Milan következő meccsén, a Napoli ellen már pályára léphet a téli átigazolási időszak hajrájában szerződtetett Adel Taarabt és Michael Essien is.

A február 19-i Bajnokok Ligája selejtezőn a Milan sikerére 3.00 a szorzó, a döntetlenre 3.25, a madridiak győzelmére 2.37 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply