Rosicky hosszabbítani fog az Arsenallal

2014. January 11. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Tomas Rosicky

Arsene Wenger szerint a cseh labdarúgó még a szezon vége előtt meghosszabbítja szerződését a londoniakkal, a francia menedzser a jövőben is kulcsszerepet szán a középpályásnak.

 

Tomas Rosicky szerződése a nyáron jár le az Arsenalnál, vagyis idén már szabadon tárgyalhat más klubokkal a FIFA átigazolási szabályai értelmében. Az angol sajtóban már több klubbal is összefüggésbe hozták, ám eddig még egyik kérője sem tűnt komolynak. Ráadásul maga Rosicky korábban már kijelentette, hogy szíve szerint maradna a londoni egyesületnél.

De Wenger sem szeretné elveszteni a cseh szolgálatait, a francia menedzser már ki is jelentette, hogy azt szeretné, ha Rosicky szerződést hosszabbítana.

“Tomas velünk fog maradni a szezon vége után is, ő egy remek labdarúgó, aki mindig hasznára tud lenni a csapatnak. Tipikus Arsenal-játékos, több poszton is bevethető, technikás és igazi csapatjátékos” – dicsérte Rosickyt Wenger.

A cseh válogatott 2006 óta erősíti az Arsenalt, már több mint kétszáz hivatalos meccsen lépett pályára a csapat színeiben. Ebben a szezonban eddig 20 meccsen erősítette az ágyúsokat, és egy gólt szerzett.

Az Arsenal továbbra is vezeti az angol bajnokság tabelláját, előnye a második helyezett Manchester City előtt mindössze egy pont. A 21. forduló hétfői játéknapján a listavezető a 11. helyezett Aston Villa otthonába látogat, a birminghamiak győzelmének az oddsa 6.00, a döntetlenre 4.20, a londoniak sikerére 1.61 a szorzó.

A két csapat őszi meccsét az Aston Villa meglepetésre idegenben nyerte 3-1-re.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply