Rooney az idén már nem játszhat?

2014. April 11. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Rooney

Vélhetően véget ért Wayne Rooney szezonja is, ha hinni lehet az angol sajtónak, így Robin van Persie után a Manchester United másik klasszis csatára is kidőlt a sorból az idei szezonra.

 

Robin van Persie még az Olimpiakosz elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés utolsó perceiben sérült meg, és bár elsőre azt gondolták, csak kisebb problémák adódtak, kiderült, hogy meghúzódott a térdszalagja, és legalább egy hónap pihenőre kényszerül. Így Wayne Rooneyra várt a feladat, hogy a támadósorban szállítsa a gólokat, az angol válogatott csatár nem is termelt rosszul, ám a Bayern München elleni BL-negyeddöntő első mérkőzésén aláfordult a lábujja. Ennek ellenére vállalta a visszavágót egy héttel később, most kiderült, hogy ez hiba volt, ugyanis még rosszabb lett az állapota.

Bár a Manchester United hivatalosan még nem erősítette meg, de több angol lap is megírta, hogy a nemrégen szerződést hosszabbító támadónak ki kell hagynia csapata hátralévő öt bajnokiját, de a világbajnokságon már szinte biztosan ott lehet az angol válogatottban. Mivel Van Persie is maródi, így gyakorlatilag Danny Welbeck és Javier Hernandez maradt a két bevethető csatár a Manchester Unitednél, így tovább főhet David Moyes menedzser feje.

Viszont, ha szerencséje van, és az orvosok jól dolgoznak, akkor van egy minimális esély arra, hogy Van Persie-t nevezheti a következő bajnokira, ám erről egyelőre korai beszélni, hiszen a Manchester United nem játszik most hétvégén, csak április 20-án fog pályára lépni a Premier League-ben, amikor az Everton otthonába látogat. A hazaiak győzelmére 2.40, a döntetlenre 3.40, a MU sikerére pedig 2.80 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply