Ronaldónak a győzelemmel is maradt hiányérzete

2014. January 27. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo góllal segítette győzelemhez a Real Madridot a Granada ellen, a portugál aranylabdás az első félidő végén bemutatott gyönyörű ollózása azonban kimaradt, emiatt bosszankodott is a meccs után.

 

A Real Madrid könnyedén győzte le szombaton a Granadát a spanyol bajnokságban, ezzel ideiglenesen megelőzte a korábban élen álló Atletico Madrid, Barcelona kettőst. Ronaldo a meccs előtt megmutatta a madridi publikumnak új ereklyéjét, a másodszor neki ítélt Aranylabdát, majd a meccsen remek egyéni megoldással szerzett vezetést a királyiaknak. A 2-0-ra győzni tudó madridi alakulat portugál klasszisa ugyan elégedett volt a győzelemmel, de nagyon bosszantotta, hogy kimaradt az első játékrész végén bemutatott ollózása, amelyet a Granada portása mentett bravúrral. Ronaldo szerint élete legszebb találatától fosztotta meg Roberto kapus remek reflexmozdulata.

“Pont arra mozdult a kapus, amerre a labda, pedig ez lehetett volna életem legszebb gólja” – jelentette ki Ronaldo a kihagyott helyzetet illetően. “De a lényeg, hogy jól játszottunk, nyugodtak vagyunk, és biztosak abban, hogy néhány területen még sokat fejlődhetünk.”

A Real Madrid kedden az Espanyolt látja vendégül a spanyol Király Kupa nyolcaddöntőjének a visszavágóján, az első meccset a királyiak nyerték meg 1-0-ra idegenben. Carlo Ancelotti együttese a keddi első meccsen Karim Benzema góljával verte barcelonai riválisát. A Real Madrid sikerének az oddsa 1.10, a döntetlenre 9.00, az Espanyol győzelmére 21.00 a szorzó.

A két gárda a bajnokság őszi szakaszában is összemérte már az erejét, a januári bajnokit szintén a Real Madrid nyerte 1-0-ra.

Forrás: Unibet

Leave a Reply