Ronaldo nem garantálja a gólokat

2014. March 6. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Cristiano Ronaldo továbbra is bombaformában futballozik, szerdán a válogatott mezében duplázott a kameruni válogatott ellen.
Cristiano Ronaldo

Ronaldo a bajnokságban már 23 gólnál jár.

A portugál válogatott szerdán Kamerun ellen lépett pályára, és végül nagyon simán, 5-1-re győzött. A sikerből természetesen kivette a részét a Real Madrid csillaga is, Ronaldo ezen az estén két góllal terhelte meg az ellenfél kapuját.

A meccs után a 29 éves labdarúgó elégedetten beszélt válogatottja teljesítményérő, kiemelve, hogy örül két góljának is, ám garantálni nem tudja, hogy minden meccsen képes lesz megzörgetni a hálót.

“Nem tudok gólokat ígérni minden meccsre, így a vb-re sem. Csak a kemény munkát és kitartást tudom garantálni. De én egyáltalán nem hajtok a rekordokra, az ilyesmi csak egyszerűen megtörténik” – jelentette ki a portugál, aki a szerdán szerzett duplával végleg maga mögé utasította a portugál válogatott eddigi gólrekorderét, Pauletát, aki pályafutása során 47-szer zörgette meg válogatott mezben az ellenfelek hálóját. A 110-szeres válogatott Ronaldo már 49 gólnál tart.

A szélső a Real Madriddal is nagyon eredményes, ebben a szezonban 34 meccsen már 37 találatot szerzett.

Ronaldo a hétvégén a listavezető királyiakkal a Levante ellen lép pályára: a vasárnapi találkozó előtt a Real Madrid győzelmének az oddsa 1.05, a döntetlenre 15.00, a 8. helyezett Levante sikerére 29.00 a szorzó. Arra, hogy a bajnokin Ronaldo 24. alkalommal is eredményes lesz a bajnokságban, 1.22 az odds.

Az elmúlt fordulóban a Real Madrid az Atletico Madrid otthonában játszott döntetlent, míg a Levante az Osasunát verte 2-0-ra.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply