Messi a pályán lett rosszul

2014. March 6. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Lionel Messi a Románia elleni barátságos válogatott meccsen a pályán hányt, ám elmondása szerint nincs komoly baja, így hétvégén is pályára fog lépni.

 

Lionel Messi

Messi nem először lett rosszul mérkőzés közben.

Az argentin válogatott nyögvenyelős mérkőzésen nem bírt Romániával, a dél-amerikai válogatott ugyan legjobbjaival állt fel európai ellenfelével szemben, ám így sem tudta bevenni annak kapuját. A gólnélküli döntetlennel zárult meccsen Messi sem villogott, a Barcelona klasszisának alig akadt említésre méltó momentuma.

Hacsak az a pillanat nem, amikor Messi a pályán lett rosszul és a gyepen hányt. Az eset a meccs 8. percében történt, ennek ellenére az argentin a pályán maradt.

“Ez olyasmi, ami gyakran előfordul, a klubomban már többször megtörtént, nem kell vele foglalkozni, mert nem komoly” – nyugtatott meg mindenkit a Barcelona csillaga.

Messi valóbban többször hányt már a pályán, többek között a 2011-es spanyol Szuperkupa-meccsen a Real Madrid ellen.

Az argentin labdarúgó a szerdai meccs kapcsán kifogásként megemlítette, hogy a romániai pálya gyakorlatilag alkalmatlan volt a játékra. Ugyanakkor a Barcelona csillaga szerint a kissé visszafogott játék annak is betudható, hogy a válogatott keret tagjai már nagyon régen találkoztak utoljára.

Messi és a második helyezett Barcelona szombaton a 18. Real Valladolid otthonában lép pályára a spanyol bajnokság 27. fordulójában: a hazai győzelem oddsa 12.00, a döntetlenre 7.00, a vendégek sikerére 1.20 a szorzó.

A két csapat őszi bajnokiját a Barcelona nyerte 4-1-re hazai pályán. A Valladolid legutóbb 2002-ben tudott győzni a katalánok ellen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply