by

Roma vs. Fiorentina – 2013/12/08

2013. December 5. Thursday in Elemzés, Fogadás, Olasz Serie A, PRÉMIUM tartalom

AS Roma VS

Olasz Serie A

2013/12/08 12:30 (CET),

Stadio Olimpico

AC Fiorentina
Liga pozíció: 2 Liga pozíció: 5
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

A Roma és a Fiorentina találkozója lesz talán az olasz Serie A 15. fordulójának legérdekesebb mérkőzése, mondhatnánk derbije.

Az AS Roma labdarúgócsapatot 1927-ben alapították, többszörös bajnokcsapat, többszörös kupa és szuperkupagyőztes, a nemzetközi sikerei közül a legfontosabb a VVK győzelem.

A Fiorentinaról írtam egy előbbi elemzésemben. A csapat az olasz bajnokság 14. fordulójában egy őrült, hétgólos meccsen nyert a Verona ellen.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.97 1 | 1.97 Sportingbet X | 3.45 X | 3.45 Winmasters 2 | 4.33 2 | 4.33 Sportingbet

A Roma ebben az idényben még nem szenvedett vereséget a Serie A-ban és csak 4 gólt kapott 14 találkozón, ami legyünk őszinték egy nagy fegyvertény. Ami kicsit lehangoló, hogy az utóbbi 4 találkozóján csak döntetleneket tudott elérni. Nagyszerű játékosaik vannak, de, hogy Florenzi, Gervinho, Totti és társai erre a találkozóra góllövő cipőt húznak-e az a jövő titka.

A Fiorentina sem teljesített rosszul ebben a szezonban, jó kis csapatuk van, mi több az olasz Serie A góllövőlistáját Giuseppe Rossi vezeti 12 találattal. Ahhoz, hogy dobogóközelben maradjanak meg kell nyerjék ezt a találkozót.

Az egymás elleni meccsekből 3-at a farkasoknak sikerült megnyerni, 1-en a liliomok diadalmaskodtak, 1 találkozó pedig döntetlenre végződött.

Az AS Roma az utóbbi 10 mérkőzéséből 6-ot megnyert, 4-en pedig döntetlen született, a Fiorentina ugyanennyi találkozón 7-szer hagyta győztesen el a pályát, 1 meccs döntetlenre végződött, 2-szer pedig vereséget szenvedett.

A Roma az utolsó 5 hazai találkozójából 3-at megnyert, 2-szer döntetlenre játszott, a Fiorentina mint vendég az utóbbi 5 meccséből 3-at megnyert, 1-en döntetlen lett és 1-szer kikapott.

Két nagyon erős csapat fog egymással szemben állni ezen a mérkőzésen, hogy kinek sikerül nyerni? Valószínű annak aki jobban bírja idegekkel és aki jobban kihasználja a helyzeteit.

Összegzés:

Nagyon kell a győzelem mindkét csapatnak, a Romának, hogy végre 4 döntetlen után bebizonyítsa szurkolóinak, hogy győzni is tud, a Fiorentinának pedig azért, hogy versenyben maradjon a dobogó egyik fokáért való küzdelemben.

Szerintem egyik csapatnak sem sikerül ez, az eredményjelző a mérkőzés végén egyenlőt fog mutatni.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Döntetlen | 3.50 Döntetlen | 3.50 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/12/05, 18:40

Related Articles

Leave a Reply