Rodriguez kidőlt a sorból

2014. September 11. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Cristian Rodriguez
Cristian Rodriguez, az Atletico Madrid uruguayi játékosa izomsérülést szenvedett, könnyen lehet, hogy a madridi bajnoki rangadó mellett a spanyol bajnok első Bajnokok Ligája-összecsapását is ki kell hagynia.

 

Az Atletico Madrid arról tájékoztatta szurkolóit, hogy néhány nappal a Real Madrid elleni városi derbi előtt Cristian Rodriguez vádlisérüléssel bajlódik. A középpályás sérülten érkezett vissza a válogatottól, a Dél-Korea elleni összecsapáson ugyan kezdő volt, de Oscar Washington Tabareznek még az első játékrészben le kellett cserélnie. Az Atletico labdarúgója a 24. percben volt kénytelen elhagyni a pályát, miután egy rossz mozdulatot követően fájdalmat érzett a bal vádlijában.

A spanyol bajnoki címvédő madridiak közleményéből az is kiderül, hogy a vizsgálatok fényt derítettek egy combizomsérülésre is, amit csak a napokban vizsgálnak ki tüzetesebben. Kérdéses, hogy Rodriguez pályára léphet-e a hétvégi bajnoki rangadón, ahogy egyelőre idei első BL-szereplése is bizonytalan.

“A tesztek kimutatták, hogy a bal vádlija megsérült, és közben az is kiderült, hogy combizomsérülése is van, ennek súlyosságáról csak a további vizsgálatok adhatnak felvilágosítást” – szól az Atletico közleménye.

Az Atletico Madrid szombaton játszik a Real Madrid ellen a Primera Divisionban, majd kedden az Olimpiakosz vendége lesz a BL A csoportjában. Utóbbi meccsen a görögök sikerének az oddsa 4.33, a döntetlenre 3.25, a vendégek győzelmére 1.90 a szorzó.

A két csapat hasonlóan teljesítette eddig a bajnokságban, mindketten négy ponttal állnak két forduló után.

Forrás: Unibet

Leave a Reply