Rodgers aláírt a Liverpoolhoz

2014. May 27. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Brendan Rodgers hosszú távra szóló szerződést írt alá a Liverpoolhoz, adta hírül a Mersey-parti klub hivatalos honlapja.
Brendan Rodgers

Rodgers a hírek szerint négy évre kötelezte el magát.

Nem okozott különösebb meglepetést, hogy a remekül sikerült szezont követően a Liverpool meghosszabbította volt vezetőedzője szerződését, amely a jövő év nyarán járt volna le. A megállapodás részleteit nem hozták nyilvánosságra a felek, de a brit lapok tudni vélik, hogy Rodgers 2018-ig kötelezte el magát a Mersey-partiakhoz.

A 41 éves szakvezető két éve vette át a liverpooliaknál a szakmai munka irányítását, és kevés választotta el attól, hogy idén bajnoki címet szerezzen az elmúlt években gyengélkedő együttessel. A remek tavaszi szereplést követően egészen a hajráig versenyben voltak az aranyéremért, de végül a Chelsea-től elszenvedett vereség után a Manchester City futott be elsőnek.

“Óriási megtiszteltetés, hogy lehetőséget kaptam szerződésem meghosszabbítására ennél a nagyszerű klubnál. Örülök, hogy tovább építkezhetek arra az alapra, amit az előző két évben leraktunk. Úgy gondolom, a munka következő fázisa hasonlóan izgalmas és kihívásokkal teli lesz” – jelentette ki az aláírás bejelentése után Rodgers.

A klubvezetők úgy nyilatkoztak, hogy nagyon szerencsésnek tartják magukat, amiért ilyen nagyszerű edzőt találtak, akivel sikerülhet megvalósítani a klub hosszú távú stratégiáját.

Arra, hogy a Liverpool a következő idényben megnyeri a bajnokságot, 7.50 az odds, a Manchester City címvédésére 2.75, a Chelsea végső diadalára 3.25 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply