Robben örül a Manchester Unitednek

2014. March 22. Saturday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Arjen Robben

A Bajnokok Ligája címvédője a szezon során eddig szenvedő Manchester Unitedet kapta ellenfélül a negyeddöntőben, Arjen Robben szerint előny lehet, hogy a Bayern München idegenben kezdi a párharcot.

 

Az UEFA nyoni sorsolásán a Bayern München mellé az angol bajnoki címvédőt húzták, a bajor gárda öt, a manchesteri egyesület 3 alkalommal diadalmaskodott korábban a BL-ben, illetve annak elődjében. A két patinás klub legutóbb 2010-ben mérkőzött meg egymással a sorozatban, akkor szintén a negyeddöntőben futott össze a két együttes, és hatalmas csatában a németek jutottak a legjobb négy közé.

Az első mérkőzésen 2-1-re nyert a Bayern München, míg a visszavágón a Manchester United győzött 3-2-re, így a bajorok több idegenben szerzett góljuknak köszönhetően jutottak tovább. Akkor egészen a döntőig menetelt a müncheni alakulat, a fináléban azonban az Inter az útját állta.

Robben már akkor is a Bayern tagja volt, a holland válogatott játékos most is elégedett azzal, hogy a sors a Manchester Unitedet hozta össze a csapatával.

“Ez egy remek sorsolás, nagy reményekkel nézek a negyeddöntő elé. Ráadásul idegenben kezdünk, ez előny lehet. A Manchester United most nincs jó passzban, ám ettől még mindig kiváló csapat” – jelentette ki Robben.

Philipp Lahm szerint nem szabad leírni az angol bajnokot.
“Nem téveszthet meg minket a Premier League állása, mindkét meccsen tökéletesen kell játszanunk. Ha így lesz, akkor lesz esélyünk az elődöntőbe jutni” – jelentette ki Lahm.

Az április 1-jén megrendezésre kerülő első meccs kapcsán a Manchester United sikerének az oddsa 6.00, a döntetlenre 4.33, a Bayern München győzelmére 1.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply