Rijekából erősíthet a Chelsea

2014. December 30. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Jose Mourinho
Egyre közelebb van a Chelsea labdarúgócsapatához Andrej Kramaric, a Rijeka csatára, akit a magyar szurkolók is ismerhetnek, hiszen a Ferencváros elleni győztes Európa Liga-selejtezős párharc mindkét mérkőzésén játszott.

 

A Vecernij List úgy tudja, hogy az idényben 26 mérkőzésen 27 gólnál járó (tavaly pedig 41 meccsen 30 találatot jegyző) 23 éves támadóra ugyan a hírek szerint a Juventus és a Milan is felfigyelt, végül két klub tett ajánlatot.

A Leicester City kérését maga Kramaric utasította vissza, mondván, hogy a csapat jelenleg a Premier League utolsó helyén áll, és bár fél szezon még van a javításra, nehéz elképzelni, hogy kiharcolja a bennmaradást. Márpedig a csatár nem szeretne a másodosztályban futballozni.

A francia Lille már komolyabb lehetőséget kínált volna, de a franciák nem szeretnének várni, és továbbra is a szerb Partizant fűzik, hogy megszerezzék Peter Skuleticset.

A Chelsea viszont megfelelő megoldás lehetne, Kramaric december elején már járt Londonban, a rijekaiak sportigazgatója, Srecko Juricic pedig elárulta, hogy csak a hivatalos ajánlatot várják a Stamford Bridge-ről, hogy érdemben tudjanak tárgyalni.

Sajtóértesülések szerint a csatárért 10 millió euró körüli összeget kaphat a Rijeka, és egy ígéretet arra, hogy ha elkészül 2016-ban a klub új létesítménye, akkor a stadionavató mérkőzésen a londoni sztárcsapat utazik majd Horvátországba.

A Chelsea az ünnepi időszakot eddig veretlenül vészelte át, karácsony másnapján 2-0-ra verte a West Ham Unitedet, majd 28-án vasárnap 1-1-re végzett a Southampton vendégeként. Előnye azonban még mindig négy pont a címvédő Manchester City előtt, így biztos, hogy az új évet is listavezetőként kezdi.

Legközelebb január elsején a Tottenham vendégeként lép pályára, a hazaiak győzelmére 5.00 az odds, a döntetlenre 3.90, míg a Chelsea sikerére 1.75 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply