Repíti a barátság a Barcelonát

2015. December 2. Wednesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Neymar
Neymar szerint azért értik meg jól egymást Lionel Messivel és Luis Suarezzel, mert nem foglalkoznak az egyéni elismerésekkel.

A Barcelona ismét lendületbe jött, miután a katalánok átvészelték Lionel Messi sérülését is. Az argentin hosszú ideig nem állt csapata rendelkezésére, de társai helyette is magukra vállalták a gólszerzést. Neymar és Luis Suarez számolatlanul szórta a találatokat, és alaposan le is hagyták a négyszeres aranylabdást.

Messi a bajnokságban négy gólt szerzett, mielőtt megsérült, az azóta eltelt időben brazil és uruguayi társa ketten együtt közel húsz gólt szereztek, Neymar 14 góllal vezeti a góllövőlistát, Suarez 12 találattal második. A brazil csatár szerint hármuk sikerességének a titka, hogy a pályán kívül is remekül megértik egymást.

“Leo és Luis remek barátok. Remélem, hogy sokáig játszhatok velük, az remek lenne. A siker egyik titka, hogy közöttünk nincs ego, vagyis nem foglalkozunk az egyéni sikerekkel” – mondta Neymar, akit a héten Messivel és Cristiano Ronaldóval együtt neveztek az Aranylabda-szavazás döntőjére.

A brazil válogatott nagyon büszke az elismerésre. “Már az nagyon sokat számít nekem, hogy neveztek, és bekerültem a legjobbak közé” – mondta a támadó.

A Barcelona legutóbbi hat meccsét megnyerte, 10 mérkőzés óta veretlen, a hétvégén a Real Sociedad ellen győzött magabiztosan. Szerdán pedig a Villanovensét látja vendégül a Király Kupában.

A Barcelona sikerének a szorzója 1.03, a döntetlenre 15.00, a Villanovense győzelmére 34.00.

A spanyol másodosztályban szereplő vendégcsapat nem túl jó formában várja az összecsapást, a Villanovense hat meccse nyeretlen, legutóbbi öt összecsapását kivétel nélkül elvesztette, és kieső helyen áll a bajnoki tabellán.

Forrás: Unibet

Leave a Reply