Ramos nem játszik többet a középpályán

2014. February 20. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Sergio Ramos

Carlo Ancelotti elismerte, hogy hiba Sergio Ramost egy sorral előrébb foglalkoztatni, a Real Madrid olasz mestere szerint ezt a hibát akkor sem követi el ismét, ha sok a sérültje a középpályán.

 

Ancelotti munkájával a nyári kinevezése óta elégedettek Madridban, a királyi gárda versenyben van a bajnoki címért, és továbbra sem mondott le legnagyobb céljáról, vagyis a 10. Bajnokok Ligája-trófea megszerzéséről. Nagy az elvárás az olasz szakember csapatával szemben, és Ancelotti igyekszik is megfelelni.

Azonban a nyáron kinevezett vezetőedző nem is tagadja, hogy nem minden próbálkozása vált be eddig, a Barcelona elleni őszi bajnokin például nagy bakot lőtt. A tabella jelenlegi első és második helyezettje októberben csapott össze egymással, a Barcelona hazai pályán 2-1-re nyert. Ancelotti akkor a sérülések miatt egy sorral feljebb tolta Sergio Ramost, ám ez nem jött be.

“Ez a taktikai húzás hiba volt, de többet nem fordul elő” – jelentette ki Ancelotti, miután arról kérdezték, hogy a jelenleg sérült középpályások helyén várható-e a védő felbukkanása.

Ancelotti szavai szerint más megoldást keres a sérültek pótlására, Ramos ennek megfelelően az Elche elleni szombati bajnokin is a hátvédsorban kap majd helyet. A második helyezett Real Madrid sikerének az oddsa 1.071, a döntetlenre 11.00, a 13. Elche győzelmére 29.00 a szorzó.

A Real Madrid elmúlt öt bajnokijából négyet megnyert, egyen ikszelt, míg at Elche két győzelme mellett egyszer kikapott, utolsó két meccsén pedig döntetlent játszott. A két csapat őszi összecsapását a királyiak 2-1-re nyerték idegenben.

A Real Madrid legutóbb szeptemberben kapott ki a Bernabeuban, azóta mind a tizennégy hazai meccsét megnyerte, míg az Elche otthonától távol októberben nyert legutoljára.

Forrás: Unibet

Leave a Reply