Nem volt szerencséje a Milannak

2014. February 20. Thursday in Hírek, Olasz Serie A, UEFA Bajnokok Ligája

Clarence Seedorf

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén az Atletico Madrid 1-0-ra verte a Milant, az olaszok mestere a hazai vereség ellenére elégedetten értékelte csapata teljesítményét.

 

A Milan a BL-nyolcaddöntő első felvonásán hazai pályán lényegesen jobban játszott az első félidőben ellenfelénél, ám az Atletico Madrid szerencsésen megúszta, hogy hátrányba kerüljön. Kaká a lécet, Poli a kapufát találta el az első félidőben, és összességében is a Milan bizonyult veszélyesebbnek.

Azonban a vezetés megszerzése elmaradt, a második játékrész pedig már kiegyenlítettebb játékot hozott. Az Atletico Madrid jól sáfárkodott lehetőségeivel, és Diego Costa révén egyet gólra váltott, így végül a Milan erőfeszítései ellenére a spanyol együttes került előnybe idegenben.

Clarence Seedorf, a Milan nemrég kinevezett vezetőedzője a vereség ellenére elégedett volt.

“Elégedett vagyok a csapat teljesítményével, az első félidő kimondottan jól alakult, kivéve, hogy nem sikerült gólt szerezzünk. A második játékrész felénél aztán kezdtünk fáradni, és ezt egy olyan remek csapat, mint amilyen az Atletico Madrid, gyorsan ki is használja” – értékelt Seedorf a meccs után.

Kollégája, Diego Simeone érthetően szintén elégedett volt.
“Mindenki tudja, hogy a kieséses szakaszban már nem lehet hibázni. Az első félidőben a Milan volt a jobb, de a szünet után intelligensen és taktikusan játszottunk” – értékelte csapata sikerét Simeone.

A Milan a hétvégén az olasz bajnokságban javíthat. A 9. helyezett lombard gárda ellenfele a 12. Sampdoria lesz vasárnap: a genovaiak győzelmének az oddsa 3.30, a döntetlenre 3.20, a milánóiak sikerére 2.25 a szorzó. A két csapat őszi bajnokiját 1-0-ra nyerte a Milan hazai pályán.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply