Poyet fiatal csatárt dobhat a mély vízbe

2014. March 26. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Connor Wickham

Pokolian nehéz feladat vár szerda este a Sunderlandre, hiszen a Premier League 29. fordulójából elmaradt mérkőzésen a bajnoki címre hajtó Liverpool otthonában lép pályára, és a kiesés elkerülése végett pontot, pontokat kellene szereznie.

 

Gus Poyet legénysége nincs jó formában, hiszen az elmúlt öt tétmeccséből egyet sem tudott megnyerni, pedig előtte tíz találkozóból csak egyet veszített. A csapat egyik legjobbjára, Fabio Borinire nem számíthat a menedzser, hiszen az olasz csatár a Liverpooltól szerepel kölcsönben az északi városban. Steven Fletcher sérült, Jozy Altidore formán kívül teljesít, így nem elképzelhetetlen, hogy a kölcsönszerződéséből visszahívott Connor Wickham kezdő lesz az Anfielden.

“Különböző dolgokat próbálgattunk, különböző szituációkban” – mondta az uruguayi szakember. “Fabio nem játszhat, szóval ismét maradunk egy másik megoldást kell találnunk. Connor egy opció. Nem hunyhatok szemet felette, nem hagyatkozhatok ugyanarra a kezdőre, hiszen a végén sajnálkoznék, miért nem próbáltam ki.”

A nagy tehetségnek tartott, még mindig csak 20 éves Wickham idén hat PL-találkozón játszott, de csak 150 percet. Kölcsönben a másodosztályban (Championship) a Sheffield Wednesdaynél közel három, a Leeds Unitednál pedig egy hónapot töltött el – előbbinél nyolc gól és három gólpassz volt a mérlege.

A “fekete macskák” Ligakupa-döntőt játszhattak, végül azonban kikaptak a Manchester Citytől, pedig Borini vezetéshez juttatta övéit. Bár a 22 éves támadónak mindössze három gólja van a bajnokságban, a Ligakupában is ennyiszer talált be, és a szurkolók nagyon megkedvelték önzetlen és technikás játéka miatt. A sunderlandiek bíznak abban, hogy sikerül kiharcolniuk a bennmaradást, hisz jelenleg kieső helyen áll a csapat.

A Liverpool győzelmét 1.16 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 9.00, az Sunderland sikerére pedig 17.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply