Egyre nehezebb helyzetben a Leverkusen

2014. March 26. Wednesday in Hírek, Német Bundesliga

Stefan Kiessling

Ottmar Hitzfeld, a Bayern München és a Borussia Dortmund korábbi edzője szerint Sami Hyypia karrierjének eddigi legnehezebb időszakát éli, szerda este pedig a legfontosabb mérkőzés vár rá és együttesére.

 

A Bayer Leverkusen jól kezdte az idényt, sokáig a második helyen állt a német Bundesligában a már bajnok Bayern München mögött. Kilenc tétmérkőzés óta azonban a “gyógyszergyáriak” képtelenek nyerni, ennek következtében a tabellán visszaszorultak a negyedik helyre, a Német Kupából és a Bajnokok Ligájából pedig kiestek.

“A Bayern elsőszámú kihívói voltak a szezon első felében, de tudni lehetett, hogy képtelenek lesznek az egész szezonban ezt a kimagasló teljesítményt hozni” – mondta Hitzfeld a Sky televíziónak. “Ahogy elveszítettek egy mérkőzést, úgy a magabiztosságuk is folyamatosan csökkent. A csapat játéka nagyban függ Stefan Kiesslingtől, ha ő nincs jó formában, akkor bajban van az együttes. Hyypia-t nagyra tartom, mert nagyon nyugodt, taktikailag pedig előre lépett vele a csapat. Most azonban egy komoly teszt vár rá, korábban még soha nem tapasztalt ilyesmit edzőként.”

Nagyon úgy tűnik, hogy a Leverkusen le fog maradni a BL-indulásról, amennyiben szerda este kikap az Augsburg vendégeként. Amennyiben ez így történik, úgy a meglehetősen jó szezont futó kiscsapat két pontra megközelíti nagynevű ellenfelét, és reális esélye marad arra, hogy az Európa Liga-indulást jelentő ötödik és hatodik helyért harcoljon.

Kiessling valóban nincs jó formában, mert bár legutóbbi két bajnokiján egyaránt gólt szerzett, nem tudja azt a szintet hozni, amit az idény első felében.
Az Augsburg győzelmét 2.45 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.30, a Bayer Leverkusen sikerére pedig 2.80 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply