Pontokat és vezért vesztett a Real Madrid

2014. May 8. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

A Real Madrid 1-1-es döntetlent ért el a kiesés elől menekülő Real Valladolid otthonában, ezzel nagyon messze került a bajnoki cím megszerzésétől.
Cristiano Ronaldo

Ronaldo megsérült, ráadásul elúszhat a bajnoki cím is.

A madridiak elmaradt meccsüket pótolták be szerdán, az utolsó előtti helyen álló Real Valladolid otthonában. Győzelem esetén feljöhettek volna a második helyre a tabellán, és két pontra megközelítették volna az éllovas Atletico Madridot, amelynek az utolsó fordulóban még lesz egy meccse a Barcelona otthonában.

A találkozó nem kezdődött jól a királyiak számára, a 9. percben Cristiano Ronaldo combizomhúzódást szenvedett, és jelezte, hogy nem tudja folytatni a mérkőzést. Lecserélése után a Real új gólfelelőse, a védő Sergio Ramos az első félidőben vezetést szerzett ugyan együttesének, a folytatásban azonban nem sikerült növelni az előnyt. A hajrához közeledve Carlo Ancelotti megerősítette csapata védekezését, de hiába, a 85. percben Osorio kiegyenlített, és a Valladolid ezzel megszerezte az egyik pontot.

A Real így maradt a harmadik helyen, két forduló alatt öt pontot kellene hoznia az Atletico Madridon, ami az éllovas formáját tekintve szinte kilátástalannak tűnik, és akkor még ott van a Barcelona, amely szintén eséllyel pályázik az első helyre.

Ha ez nem lenne elég csapás, ott van Cristiano Ronaldo sérülése, ami ha súlyosnak bizonyul, megakadályozhatja, hogy a Real Madrid ásza ott legyen a Bajnokok Ligája május 24-i döntőjében.

A Real vasárnap a kilencedik helyezett Celta Vigo otthonában játszik. A házigazdák győzelmére 6.50 az odds, a döntetlenre 5.00, a Celta sikerére 1.40 a szorzó.

Forrás: Unibet

Leave a Reply