Pogbát marasztalják

2014. January 7. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Paul Pogbának a Barcelona vagy az Arsenal volt a nagy álma, de a Juventusban is jól érzi magát. Arrigo Sacchi szerint nem is szabad a francia középpályásnak elhagynia a torinói klubot.
Paul Pogba

Pogba egyelőre kész lemondani az álmairól a Juventusért.

Paul Pogbát már akkor hatalmas tehetségnek tartották, amikor 2009-ben, 16 évesen leigazolta a Manchester United a Le Havre együttesétől, de a francia középpályás a Vörös Ördögöknél csak három meccsen lépett pályára a felnőttek között.

A Juventus 2012-ben szerződtette, az első tanulóév után pedig Pogba mára stabil csapattag lett, annak ellenére, hogy még mindig csak 20 éves. Ódákat zengenek róla a Juventusnál, nem csoda, hogy számos nagycsapat be is jelentkezett érte.

“Fantasztikusan érzem magam a Juventusban, de nem tagadom, hogy gyerekként az volt az álmom, hogy a Barcelonában vagy az Arsenalban játsszak.

Ugyanakkor a Juventust is mindig csodáltam, Zinedine Zidane, David Trezeguet és Pavel Nedved elképesztő dolgokat művelt Torinóban” – mondta a héten Pogba, és a lapok máris elkezdték pedzegetni, hogy a csapat egyik legjobbja a nyáron elhagyhatja a klubot, a Paris Saint-Germain érdeklődéséről is lehetett olvasni.

Arrigo Sacchi, az olaszok legendás edzője úgy érezte, el kell mondani a véleményét, mert szerinte rossz döntést hozna Pogba, ha nem maradna a Juventusban.

“Paul képességei elvitathatatlanok, neki pedig hálásnak kell lennie azért, hogy a legjobbkor került a Juventushoz. Itt folyamatosan fejlődhet, mert bíznak benne, és sokat játszatják. Megértem, hogy egy fiatal focista esetében nagyon vonzóak lehetnek az eurómilliók, amiket ajánlanak a topklubok, de a fejlődése érdekében maradnia kell a Juventusban. Remélem, hogy nem veszi el az eszét a pénz” – fogalmazott Sacchi.

A Juventus a vasárnapi, Roma elleni 3-0-ás győzelemmel tovább növelte előnyét a Serie A tabellájának élén, immár nyolc pont az előnye a fővárosiak előtt.

A torinóiak vasárnap a Cagliari otthonába látogatnak. A hazaiak nyolcadikak a bajnokságban, saját pályájukon 9 meccsükből mindössze egyet veszítettek el. A szárdok győzelmére 7.00 az odds, a döntetlenre 4.33, a Juventus újabb diadalára 1.44 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply