Piqué szerint katasztrófa történt

2013. November 28. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió, UEFA Bajnokok Ligája

Gerard Piqué, a katalánok védője szerint katasztrófával ér fel, hogy a Barcelona kikapott az Ajaxtól a labdarúgó Bajnokok Ligája H csoportjának ötödik fordulójában kedden este.
Neymar

Messi nélkül nem ment kedden a Barcelonának.

Az Ajax hazai pályán Serero és Hoesen góljával az első félidőben már 2-0-ra vezetett a Barcelona ellen, majd a második félidő elején kiállította tőlük a játékvezető Veltmant, és ezzel párhuzamosan büntetőt ítélt a katalánoknak. Xavi értékesítette a tizenegyest, és szinte egy félideje volt a Lionel Messi nélkül felálló Barcelonának arra, hogy fordítson, de nemhogy ez, az egyenlítés sem sikerült, így Gerardo Martino vezetőedző irányítása alatt először kapott ki a csapat.

A Barcelona már így is továbbjutott a csoportjából, hiszen 10 ponttal vezet a 8 pontos Milan és a 7 pontos Ajax előtt. Ennek ellenére Gerard Piqué, a katalánok védője borzasztóan elégedetlenül nyilatkozott a mérkőzést követően.

“Rettenetes első félidőt produkáltunk, nincs kifogás, katasztrófa, ami történt. Nem volt megfelelő a hozzáállásunk, ezt az egész csapat tudja. Ami akkor történt, az még egyszer nem történhet meg” – fogalmazott a 26 éves hátvéd.

Frank De Boer, az Ajax vezetőedzője nem lepődött meg, viszont szerinte a Barcelona igen. “Nem hiszem, hogy a Barcelona erre számított. A győzelmet a harci szellemünknek és a kvalitásunknak köszönhetjük. Az első félidő fantasztikus volt, de aztán sajnos tíz emberre fogyatkoztunk. Azt mondtam korábban, hogy az Ajax lehet az első csapat, amely azzal a futballal veri meg a Barcelonát, amelyet mi mindig is játszani akartunk, vagyis a támadófutballal” – mondta De Boer.

A Barcelona a spanyol bajnokságban vasárnap az Athletic Bilbao otthonában játszik, a hazaiak győzelmére 5.00 az odds, a döntetlenre 4.20, a Barcelona sikerére pedig 1.60 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply