Pellegrini elégedett a kezdéssel

2014. August 28. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Manuel Pellegrini
A Manchester City az angol bajnokság második fordulójában 3-1-re verte a Liverpoolt, és ezzel két forduló után hibátlan mérleggel várja a folytatást.

 

A Liverpool hétfőn leigazolta Mario Balotellit, de az olasz csatár természetesen még nem lépett pályára a Manchester City elleni bajnoki rangadón, csak a lelátóról figyelte társait. A csatár jelenléte nem hozott szerencsét, Brendan Rodgers csapata ugyanis viszonylag simán kapott ki a bajnoki címvédő vendégeként.

Manuel Pellegrini alakulata a 3-1-es sikerrel tartja a lépést az éllovasokkal, négy forduló után már csak négy csapat áll hibátlan mérleggel, a manchesteriek mellett a Tottenham, a Chelsea és a Swansea City is százszázalékos.

“Nagyon fontos, hogy hat pont áll a nevünk mellett két meccs után. Nagyon nehéz a rajtunk, pléne úgy, hogy voltak játékosaink, akik 15 nap edzés után voltak kénytelenek pályára lépni. A Liverpool elleni győzelem pedig különösen lényeges, hiszen egy nagyon erős riválist győztünk le” – jelentette ki Pellegrini.

A címvédőnek nincs egyszerű sorsolása, a Stoke City elleni bajnoki után az Arsenal és a Chelsea elleni rangadó vár a Manchester Cityre.

Pellegrini a meccsen két gólt szerző montenegrói Stevan Joveticset dicsérte.

“Nem volt eddig szerencséje, sokat volt sérült, és csak két-három mecset tudott zsinórban lejátszani. De türelmes volt, és most eljött az ő ideje” – tette hozzá a chilei szakember.

A Manchester City szombaton látja vendégül a Stoke-ot: a hazai siker oddsa , a döntetlenre , a vendégek győzelmére a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply