Pedro ezért döntött a Chelsea mellett

2015. September 4. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Pedro
Amikor kiderült, hogy Pedro távozni akar a katalánoktól, majdnem mindenki biztosra vette, hogy a támadó a Manchester Unitedhez igazol majd.

Aztán az utolsó pillanatban, amíg a United vezetői a vételáron gondolkodtak, feltűnt a Chelsea, és megvásárolta Pedrót. José Mourinho, a Chelsea vezetőedzője, miután létrejött az átigazolás elárulta, nagyjából egyperces telefonhívással győzte meg Pedrót, hogy őket válassza, ha le akar lépni a Barcától, ahol Neymar és Luis Suárez érkezése után sokkal kevesebb szerep jutott neki.

A Chelsea 30 millió euróért szerezte meg a játékost, aki 2010-ben világbajnok, 2012-ben pedig Európa-bajnok lett a spanyol válogatottal. Pedro a Marca sportnapilapnak elárulta, korábbi barcás csapattársa, Víctor Valdés is súgott neki a csapatválasztásnál. “Azt mondta nekem, hogy a Manchester United egy nagyszerű csapat csodálatos szurkolókkal, egyetlen probléma van, az edző” – mondta Pedro.

“Az igaz, hogy nem tetszik, ahogyan Víctorral bánnak, mert őt mindig is igazi profinak tartottam, de ez nem befolyásolt abban, hogy végül a Chelsea-hez igazoltam. Egyszerűen arról van szó, hogy a MU nem tűnt meggyőzőnek, késleltették az üzletet, nekem pedig fontos volt, hogy az új szezon kezdetére meglegyen a csapatom. A Chelsea határozottabb volt, ez döntött” – nyilatkozta Pedro, aki eddig két meccset játszott a londoniaknál, és mérlege: egy gól, két gólpassz.

A Chelsea az Eb-selejtezők után az Everton vendége lesz az angol bajnokságban, az Everton győzelmére 4.20, a döntetlenre 3.60, a Chelsea sikerére 1.83 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply