Pato, a Chelsea játékosa végre bemutatkozhat

2016. March 1. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Diego Costa
Alexandre Pato már egy hónapja Chelsea kerettag, ám a kölcsönben szereplő brazil eddig fizikai formája miatt nem mutatkozhatott be új csapatában.

A brazil támadó immár második periódusát tölti Európában, miután egészen fiatalon először a Milan látott benne fantáziát. Azonban Pato folyamatos sérülései és formaingadozásai miatt nem tudott gyökeret verni Milánóban, sőt, végül úgy döntött, hogy nemcsak a Milant, hanem egész Európát maga mögött hagyja. Az utóbbi időben a Corinthianst erősítő csatár kapcsán a Chelsea kezdett érdeklődni a télen, és végül az edzőváltáson átesett angol bajnoki címvédő le is igazolta a brazilt.

Pato a szezon végéig szerepel a Stamford Bridge-en, ám kölcsönszerződése első heteiben nem volt bevethető állapotban. Guus Hiddink már korábban jelezte, hogy a januárban a kerethez csatlakozott csatár fizikai formája nem engedi meg, hogy pályára lépjen. A holland menedzser hétfőn azonban már úgy nyilatkozott, hogy a Norwich elleni hétközi bajnokin már bemutatkozhat új csapatában.

“Nagyon elhivatott, és az érkezésével ismét jelen van a csatárok közötti egészséges versenyszellem a csapatba kerülésért” – mondta a holland menedzser, aki azt sem tagadta, hogy Pato bevetésével egy időben pihentetni lehet Diego Costát.

“Diego még mindig az első számú csatárunk, de a többiek már zárkóznak mögé” – tette hozzá Hiddink.

A Chelsea jelentőset lépett előre Hiddink színre lépése óta, a londoniak a hétvégén 2-1-re nyertek a Southampton otthonában, a Norwich ugyanakkor kikapott a listavezető Leicester City otthonában.

A 17. helyezett Norwich keddi győzelmére a szorzó 5.25, a döntetlenre 4.00, a 11. helyezett Chelsea sikerének 1.70.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply