Az Inter törleszthet a Juventusnak

2016. March 1. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Gary Medel
Az Inter az Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóján szerdán fogadja a Juventust, a torinóiak az első meccsen és a bajnokságban is legyőzték a milánóiakat.

A Juventus és az Inter szombaton immár harmadszor mérte össze erejét a szezon során. Ősszel a bajnokságban gólnélküli döntetlen született, ám idén már jobban kijött a két csapat formája közötti jelentős különbség. Az Olasz Kupa elődöntőjében a Juventus nagyon simán, 3-0-ra verte az egyre mélyebb gödörbe kerülő Intert, amely az elmúlt hétvégén a bajnokságban is kikapott Torinóban. A 2-0-ra megnyert bajnokival a Juventus megerősítette első helyét a tabellán, az Inter számára azonban már az ötödik pozíció is veszélybe került.

Éppen ezért különösen fontos lehet a milánóiak számára az Olasz Kupa szerdai visszavágója, a döntővel egy lépéssel közelebb kerülhetnének a nemzetközi kupainduláshoz. Azonban az első meccsen elszenvedett, valamint a hétvégi bajnoki vereség után nagyot kellene javulnia Roberto Mancini alakulatának.

Az Inter 2016-ban négy meccsét nyerte csak meg, de már ötször kikapott, a hétvégi vereség után pedig már nem is Mancini állt ki a sajtó elé, hanem a klub alelnöke, Javier Zanetti. Az egykori argentin klasszis nehezen emésztette az újabb kudarcot.

“Kiábrándító vereség volt, ezzel eljött az idő, hogy a játékosok vállalják a felelősséget. Mostantól a szezon végéig minden meccsen mindent bele kell adniuk” – jelentette ki Zanetti.

Az Inter szerdai sikerére a szorzó 2.75, a döntetlenre 3.30, a Juventus győzelmére 2.50.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply