by

Paris Saint-Germain vs. FC Barcelona – 2015/04/15

2015. April 14. Tuesday in Elemzés, Mérkőzés elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás, UEFA Bajnokok Ligája

Paris Saint-Germain VS

UEFA Bajnokok Ligája

2015/04/15 20:45 (CET),

Parc des Princes

FC Barcelona
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Bajnokok Ligája, negyeddöntő, első mérkőzés: a francia Paris Saint-Germain otthonában fogadja a spanyol bajnokságot jelenleg vezető FC Barcelonát.

A PSG 62 pontjával jelenleg vezeti a francia bajnokságot, 1 ponttal megelőzve a Lyont és 4 ponttal a Monacót. A legutolsó mérkőzésén a Bastia vendége volt és 4-0 arányú győzelmet aratott.

A Bajnokok Ligájában az F csoport második helyén végzett az FC Barcelona mögött. A nyolcaddöntőben a Chelseat búcsúztatta.

A Barcelona 75 pontjával vezeti a Primera Divíziót, 2 ponttal megelőzve a Real Madridot és 9-cel az Atlético Madridot. A legutolsó találkozóján a Sevilla vendége volt és 2-2 arányú döntetlent ért el.

A Bajnokok Ligájában tehát az F csoportot nyerte meg a Paris Saint-Germain előtt. A nyolcaddöntőben kettős győzelemmel a Manchester Cityt ütötte ki.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 4.75 1 | 4.75 Unibet X | 3.71 X | 3.71 Unibet 2 | 1.75 2 | 1.75 Unibet

A szakértők egyértelműen esélyesebbnek látják a Barcelonát ezen a mérkőzésen, arról azonban nem szabad megfeledkezni, hogy a PSG magára talált és jó eredményekre képes.

Laurent Blanc, a PSG vezetőedzője tudja azt, hogy csapata képes jó eredményre bármelyik nagycsapat ellen, ezért ütőképes gárdát fog összeállítani és valószínűleg játszani fog Verratti, Matuidi, Silva, Cavani, Pastore, stb.

A másik oldalon Luis Enrique kapitány csapata nyerni megy Párizsba és a pályára lépők közül biztosan nem fog hiányozni Messi, Suarez, Neymar, Rakitic, Mathieu, Pique, stb.

Az eddigi 7 egymás elleni találkozón a Barcelona egyszer tudott nyerni, 4-szer döntetlen született, 2-szer pedig a PSG diadalmaskodott.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Paris Saint-Germain 10 7 2 1
FC Barcelona 10 9 1

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Paris Saint-Germain – hazai 5 5
FC Barcelona – vendég 5 4 1

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy jelenleg az FC Barcelona sokkal nagyobb játékerőt képvisel mint a Paris Saint-Germain és megnyeri ezt a csatát. Tippem tehát 2-es.

Fogadási tippünk:Nyertes tipp
FC Barcelona győzelem | 1.75 FC Barcelona győzelem | 1.75 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2015/04/14, 18:12

Related Articles

Leave a Reply