A PSG működik Ibrahimovic nélkül

2015. April 14. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Zlatan Ibrahimovic
Luis Enrique szerint a párizsiak veszélyesek lehetnek egyik legjobbjuk nélkül is, míg a PSG vezetőedzője Lionel Messi szerepét emelte ki.

A Barcelona és a Paris Saint-Germain szerdán csap össze egymással a Bajnokok Ligája-negyeddöntőben, a két gárda vezetőedzője egyaránt a másik fél erősségeit emelte ki egy nappal a meccset megelőzően. A párizsiak világklasszis csatára, Zlatan Ibrahimovic kénytelen kihagyni az első mérkőzést, a svéd eltiltását tölti szerdán. Azonban a katalánok vezetőedzője szerint ettől még nem lesz könnyebb dolga csapatának.

“A párizsiaknál van néhány hiányzó, de felesleges lenne elmenni a tény mellett, hogy a PSG legyőzött minket, amikor Zlatan szintén nem volt bevethető” – utalt Luis Enrique a két csapat csoportmeccsére.

A Barcelona és a PSG a Bajnokok Ligája csoportköre során már összecsapott egymással, és az első találkozót a francia bajnoki címvédő a svéd csatár nélkül nyerte 3-2-re.

“Soha nem lehet tudni, hogy kinek a hiánya a döntő. Jó meccsünk volt szeptemberben, mégis kikaptunk. Most biztosan még jobban kell majd koncentrálnunk a védekezésre” – vélte a Barcelona vezetőedzője.

A barcelonai csoportmeccsen a katalánok 3-1-es sikerrel vágtak vissza, és végül csoportelsőként jutottak tovább. A párizsiak mestere szerint csapatának elsősorban a bombaformában lévő Lionel Messitől kellene tartani, de külön készülni ellene felesleges.

“Messi megállíthatatlan, ha csak 40 gólt szerez, akkor már gyengébb szezonja van. De nekünk nem szabad csak rá figyelnünk. Agresszívnek és pontosnak kell lennünk szerdán” – mondta Laurent Blanc.

A PSG szerdai sikerének az oddsa 5.00, a döntetlenre 3.90, a Barcelona győzelmére 1.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply