Palacióval hosszabbított az Inter

2014. March 15. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Rodrigo Palacio

Rodrigo Palacio az Inter legeredményesebb játékosa eddig a szezon során, a milánói klub ezért két évvel meghosszabbította az argentin szerződését.

 

Palacio ebben a szezonban megtáltosodott Walter Mazzarri kezei alatt, Palacio összesen 29 meccsen lépett pályára a kék-feketék mezében, és 14 gólt szerzett. Ebből tizenkettőt a Serie A-ban, ezzel magasan vezeti a házi góllövőlistát, és az olasz élvonal gólvágói között is előkelő helyen áll, mindössze három góllal marad le az élen álló Carlos Tevez mögött.

A támadó szerződése a nyáron lejárt volna, ám a klub kétéves szerződéshosszabbítást ajánlott. Palacio számára nagyon fontos, hogy klubja elismeri teljesítményét, ám ennél is fontosabb, hogy a szezon hátralévő részében állandó helye maradjon az Inter kezdőjében, ugyanis szereplése a nyári világbajnokságon így is kérdéses. A csatár ugyan már többször szerepelt az Alejandro Sabella által irányított argentin válogatottban, ám legutóbb novemberben kapott bizalmat. Palacio 2005-ben mutatkozott be az argentin válogatottban 15 mérkőzésen két gólt szerzett.

Palacio az Inter legutóbbi meccsén győztes gólt szerzett a Torino ellen, a győzelemmel csapata az ötödik helyre lépett fel a tabellán.

A milánóiak szombaton fontos meccset játszanak a hetedik helyezett Verona otthonában, a két csapatot négy pont választja el egymástól a tabellán: a veronaiak sikerének az oddsa 3.40, a döntetlenre 3.40, a milánóiak győzelmére 2.10 a szorzó. Arra, hogy Palacio megszerzi 13. találatát a bajnokságban, 2.60 az odds.

A két gárda őszi összecsapását 4-2-re nyerte az Inter hazai pályán. A két együttes elmúlt tíz mérkőzéséből kilencet nyertek meg a milánóiak, egy pedig döntetlennel zárult.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply