A Chelsea jól bírja a nyomást

2014. March 15. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Petr Cech

Petr Cech nem aggódik a szezon hajrája miatt, a Chelsea cseh portása szerint az elmúlt években megedződött a londoni alakulat, így nem kell attól tartani, hogy Jose Mourinho bandája a szezon végén összeroskad.

A Chelsea kiválóan szerepel az elmúlt hónapokban, ennek köszönhetően immár hetek óta vezeti a Premier League tabelláját, sőt, a 30. forduló előtt már hét ponttal áll az élen. Mourinho alakulata a Liverpoolt és az Arsenalt előzi hét, a Manchester Cityt pedig kilenc ponttal, igaz, a londoni és liverpooli csapat egy-egy, míg a manchesteri már három meccsel játszott kevesebbet a listavezetőnél.

A szezon hajrájához közeledve fokozódik a nyomás a csapatokon, de a Chelsea rutinos hálóőre nem aggódik emiatt.

“A múltban nem hagytuk ki az ilyen ziccereket. Persze ez már egy másik csapat, másik szezon, másik forgatókönyv, de úgy érzem, hogy megtanultunk az utolsó meccsig harcolni. Az elmúlt években sokszor voltunk hasonló helyzetben, kezelni tudjuk a nyomást” – jelentette ki a 31 éves kapus.

A Chelsea szombaton a 11. Aston Villa otthonában gyarapíthatja pontjai számát: a hazai győzelem oddsa 7.00, a döntetlenre 4.20, a vendégek sikerére 1.55 a szorzó.

A két csapat elmúlt öt összecsapásából négyet nyert meg a Chelsea, 2012-ben 8-0-ra verve a birminghamieket, míg az Aston Villa legutóbb egy évvel korábban tudott győzni riválisa ellen.

A Chelsea az elmúlt fordulóban 4-0-ra verte a Tottenhamet, míg az Aston Villa négy nyeretlen meccs után a Norwich ellen győzött legutóbb.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply