Ott folytatná a Bayer, ahol abbahagyta

2014. September 12. Friday in Hírek, Német Bundesliga

Simon Rolfes
A német labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának nyitómérkőzésén a liga egyetlen hibátlan csapata, a Bayer Leverkusen a Werder Brement fogadja péntek este.

 

A hazaiak tétmérkőzésen még nem hibáztak a 2014-15-ös évadban. A Bajnokok Ligája selejtezőjében oda-vissza verték a dán FCK-t (3-2, 4-0), a Német Kupa első fordulójában 6-0-ra nyertek az Alemannia Waldalgesheim otthonában, a Bundesligában pedig 2-0-ra verték idegenben a Dortmundot, majd otthon 4-2-re győztek a Hertha ellen.

A hazaiaknál Simon Rolfes és Julian Brandt sérült, Lars Bender viszont ismét játékra jelentkezett. A brémaiaknál Luca Zander, Philipp Bargfrede, Theodor Gebre Selassie és Julian von Haacke nem bevethető, de hiányozni fog Cedrick Makiadi is.

A kongói játékos hazája válogatottjában szerepelt, a csapat 2-0-ra nyert idegenben Sierra Leone ellen, ám csütörtökön nem tudott hazarepülni. Ezért elbuszozott Zambiába, onnan előbb Nairobiba, majd onnan Brüsszelbe repült, és végül Belgiumból vágott neki a brémai útnak.

“Szerintem, ha péntek reggel hazaér, akkor egyből aludni megy, ezért nem számítok rá” – nyilatkozta Robin Dutt, a Werder edzője. “Nagyon jó lenne, ha sikerülne megszereznünk a vezetést, akkor jó esélyünk lenne a listavezető ellen. Van nyolc-kilenc gyors játékosunk, megnehezíthetjük a Leverkusen életét.”

A Werder is veretlen még mindkét bajnokiján döntetlent játszott, a Hertha ellen 2-2-re, a Hoffenheimmel szemben 1-1-re végzett.

“Mindig a következő játékra összpontosítok, de nem tagadom, boldog vagyok, hogy eddig csak nyertünk. Ott kell folytatnunk, ahol abbahagytuk” – nyilatkozta Roger Schmidt, a Leverkusen edzője.

A hazaiak győzelmére 1.30 az odds, a döntetlenre 5.50, míg a Werder sikerére 9.00 szorzóval lehet fogadni. A brémaiak utoljára 2009-ben nyertek Leverkusenben, 1-0-ra kupamérkőzésen, míg a legutolsó, szintén 1-0-s bajnoki sikernek hat éve örülhettek.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply