Olasz válogatottakat igazolt a Milan

2015. January 30. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Filippo Inzaghi
Két olasz válogatott labdarúgót vett kölcsön az AC Milan, már a Parma elleni hétvégi bajnokin bemutatkozhat új csapatában a védő Salvatore Bocchetti és a csatár Mattia Destro.

 

Az AC Milan hatalmas gödörben van, az idén még nem nyert meccset, legutóbb egy héten belül kétszer is kikapott a Laziótól, az első kudarc az Olasz Kupából való kiesést is jelentette. Felerősödtek a hangok, hogy Filippo Inzaghi vezetőedzőnek távoznia kell, ám Silvio Berlusconi tulajdonos megerősítette, hogy a nyárig biztosan a klub egykori legendája marad a csapat trénere.

Ahhoz, hogy kikerüljön ebből a hullámvölgyből a Milan, hozzátehet Mattia Destro, hiszen a piros-feketék szerződtették az olasz válogatott csatárt. A 23 éves támadó az idény végéig 700 ezer euró ellenében veszi kölcsön a Milan, amely a nyáron 16 millió euróért szerezheti meg őt végleg. Destro – akiért versenyben volt az Inter, az Arsenal és a Tottenham is – fizetése évi 2,5 millió euró lesz, és égy négy fél évre írhat alá, ha a szezon után is marad. A csatár a Romában ebben a szezonban 16 találkozón lépett pályára, és eddig 5 gólt szerzett. A Milanban akár már a hétvégén, a Parma elleni bajnokin bemutatkozhat.

A Milan a védelembe is igazolt egy olasz válogatott játékost, pontosabban kölcsönvette a 28 éves Salvatore Bocchettit. A középhátvéd legutóbb a Szpartak Moszkvában játszott.

A Milan az egyik legpocsékabb formában lévő olasz csapat, a bajnokságban a legutóbbi négy meccséből hármat elveszített, ezzel visszacsúszott a tabella 11. helyére, hozzá hasonlóan rossz formában van a Parma, amely az utolsó három fordulóban egyaránt kikapott, és az utolsó helyen tanyázik a Serie A-ban.

A vasárnap esti meccsen a hazai pályán játszó Milan győzelmére 1.57, a döntetlenre 3.80, a Parma sikerére pedig 6.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply