Nicklas Bendtner mehet, amerre lát

2016. April 26. Tuesday in Hírek, Német Bundesliga

Nicklas Bendtner
A német VfL Wolfsburg vezetősége hivatalosan bejelentette, hogy azonnali hatállyal felbontotta Nicklas Bendtner szerződését.

A dán labdarúgót ingyen, de nagy reményekkel igazolta le a német csapat 2014-ben, a csatár azóta 47 mérkőzésen lépett pályára az együttes színeiben, és 9 góllal nehezítette az ellenfelek dolgát. Az utóbbi hónapokban azonban rengeteg probléma volt a játékossal, aki sportszerűtlen életvitele miatt márciusban kikerült a csapat keretéből, és azóta nem is edzhetett a többiekkel.

A klubvezetés nem látta értelmét annak, hogy tovább fizesse Bendtnert, akinek hétfőn azonnali hatállyal felbontották 2017 nyaráig szóló szerződését.

“A felek nagy reményekkel kötöttek szerződést két évvel ezelőtt, de mindkét oldal kénytelen volt beismerni, hogy nem úgy mentek a dolgok, ahogyan azt eltervezték. A közös munka folytatásának semmi értelme sem lett volna, ezért úgy gondoltuk, a szerződésbontás a lehető legjobb lépés mindkét fél számára” – áll a német klub közleményében.

A wolfsburgiak a Bajnokok Ligájában egészen a legjobb nyolc közé eljutottak, a bajnokságban azonban nem ment nekik a tavasszal, az áprilisi gyengélkedés következtében egészen a 10. helyig estek vissza a tabellán. Szombaton a remek formában lévő, második helyezett Borussia Dortmund otthonában lép pályára a csapat, a hazai győzelemre a szorzó 1.40, a döntetlenre 4.75, a Wolfsburg diadalára 7.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply