Neymar nélkül a Barcelona

2014. January 26. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Neymar

A listavezető Barcelona a spanyol bajnokságban vasárnap a Málagát fogadja, amely a legutóbbi tizenegy meccsén mindig kikapott a katalán sztárcsapattól.

 

Egy-két éve még rangadó lett volna egy Barcelona-Málaga meccs a Primera Divisiónban, mára azonban kipukkadt a Málaga, amelynél elzárták a pénzcsapot a tulajdonosok, így nem telik nekik sztárfocistákra. Ez meg is látszik a csapat teljesítményén, csupán a 15. helyen áll a bajnokságban, míg a Barcelona vezeti a tabellát.

Nincs azonban jó helyzetben a katalán együttes sem, hiszen a héten lemondott az elnök, Sandro Rosell, akit azzal gyanúsítanak, hogy jogellenes volt, ahogy leigazolta a nyáron Neymart, és ezért a bíróságon kell felelnie.

Minden más azonban a Barcelona mellett szól, a katalán együttes 2012 októbere óta zsinórban 24 bajnokit nyert meg hazai pályán, amíg a Real Madrid nem tudott kicsikarni egy 2-2-es döntetlent a Nou Campban. A katalánok a legutóbbi fordulóban meglepetésre csak 1-1-es döntetlent játszottak a Levantéval, viszont legutóbb 2011 májusában fordult az elő a csapattal, hogy ne tudjon megnyerni egymás után két bajnokit. Akkor pont a Málaga ellen tört meg ez a rövid negatív sorozat, a Barcelona 3-1-re győzött a mostani ellenféllel szemben. Az egymás elleni eredményeket tekintve rettenetesen áll a Málaga, hiszen a két csapat utolsó 11 egymás elleni meccsét egyaránt a Barcelona nyerte meg.

A katalánoknál nem játszhat a bokasérüléssel bajlódó Neymar, Lionel Messi viszont egészséges, és játszhat vasárnap.

A Barcelona-Málaga meccsen a hazaiak győzelmére 1.071, a döntetlenre 11.00, a vendégek sikerére pedig 25.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply