Newcastle-ben kötött ki a Monaco játékosa

2014. July 17. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Emmanuel Riviere jól teljesített az elmúlt szezonban, ennek köszönhetően felfigyelt rá a Newcastle United, és meg is szerezte a játékost.
Alan Pardew

Alan Pardew fontos igazolásnak tartja Rivierét.

A támadó az elmúlt szezonban előrelépett, és 10 gólt szerzett a francia bajnokságban, ezzel csapata legeredményesebb játékosa lett az előző idényben. A második helyen záró egyesületnél többen is bejelentkeztek Riviere játékjogáért, a Monaco végül a Newcastle-lel egyezett meg.

A tárgyalások gyorsan eredményre vezettek, szerdán a támadó átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, és alá is írta szerződését a Premier League-ben szereplő egyesülettel.

“Az AS Monaco bejelenti, hogy Emmanuel Riviere átigazolása kapcsán sikerült megegyezni a Newcastle Uniteddal” – szól a franciák közleménye.

“Nagyon boldog vagyok, hogy a Newcastle játékosa lehetek. Azonnal igent mondtam, ahogy a klub érdeklődni kezdett irántam. Könnyű döntés volt, mert ez egy nagy klub, ragyogó szurkolótáborral és egy kiváló stadionnal. Mindig is a Premier League-be vágytam, a Newcastle pedig valóra váltotta ezt az álmot” – jelentette ki Riviere.

Az angol klub menedzsere, Alan Pardew is örömmel fogadta az új igazolást.

“Ez egy nagyon fontos igazolás, mert a támadójátékunkra ráfér a fejlődés. Riviere nagyon gyors, és éhes a sikerre, régóta várunk egy ilyen játékosra. Nagy reményekkel nézek a közös munka elé, és már alig várom, hogy bevetés közben láthassam teljesíteni” – mondta a Newcastle menedzsere.

A Newcastle a Manchester Cityt fogadja augusztus 17-én, az angol bajnokság első fordulójában. Győzelmére 5.00 az odds, a döntetlenre 4.00, a címvédő diadalára 1.61 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply