Kroos a Real Madridban folytatja

2014. July 17. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Toni Kroos
Toni Kroos átigazolása kapcsán megegyezett egymással a Real Madrid és a Bayern München, a támadó középpályás 2020-ig kötelezte el magát Madridba.

 

Már hetekkel ezelőtt hallani lehetett róla, hogy a királyi egyesület a bajorok egyik középpályására hajt, ám a világbajnokság idejére a felek felfüggesztették a tárgyalásokat. A világbajnok német válogatott már hazatért a hét elején, majd napokon belül meg is egyezett egymással a két egyesület.

“Meg szeretnénk köszönni Toni odaadó szolgálatait, amellyel a Bayern München sikerességéért küzdött. Volt néhány remek sikerünk együtt. Neki és a családjának a legjobbakat kívánjuk madridi karrierjéhez” – jelentette ki Karl-Heinz Rummenigge.

A Bayern München eredetileg szerette volna megtartani Kroost, ám nem sikerült megegyezni a játékossal a folytatásról. A hírek szerunt a Manchester United is érdeklődött a középpályás iránt, ám a játékos a Premier League helyett inkább a La Ligát választotta.

Kroos is megállapodott már a királyiakkal, így semmi akadálya annak, hogy csütörtökön délután sajtótájékoztatón mutassák be a nagyközönségnek.

Közben a királyiak is reagáltak Kroos érkezésére, Angel di Maria és Sami Khedira is eladó, Carlo Ancelotti a német középpályás megszerzésével létszámon felülinek nevezte az argentin és a német labdarúgót.

A Real Madrid az elmúlt szezonban harmadik lett a bajnokságban és megszerezte a klub történetének 10. Bajnokok Ligája-győzelmét. Arra, hogy Ancelotti csapata megvédi BL-címét, 5.00 az odds, míg a Real Madrid bajnoki elsőségére 1.83 a szorzó.

Forrás: Unibet

Leave a Reply