Nemcsak az Eb-elődöntőt hagyhatta ki Ramsey

2016. July 8. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Aaron Ramsey
Ramsey eltiltás miatt nem szerepelhetett a portugálok elleni Eb-elődöntőben, a középpályás nem tartja kizártnak, hogy nem lesz kész a bajnoki rajtra sem.

A walesi labdarúgó-válogatott a franciaországi Európa-bajnokság legnagyobb meglepetését okozta azzal, hogy bejutott az elődöntőbe, ahol azonban már nem bírt Portugáliával. A szerdai elődöntőt 2-0-ra elvesztő brit csapatból hiányzott a középpálya motorja, Aaron Ramsey két, korábban kapott sárga lapos figyelmeztetése miatt nem szerepelhetett az elődöntőben. Csapatának nagyon hiányzott az Arsenal játékosának megbízható játéka, Wales-nek nélküle nem volt sok esélye legyőzni a portugálokat.

A kiesés után Ramsey nem is tagadta, hogy hosszabb pihenőre készül, a hosszú idény után sokat kivett belőle a kontinenstorna. Az Arsenal focistája azt reméli, hogy Arsene Wenger meghosszabbítja majd a pihenőjét, ahogy tette azt két éve a londoniak három világbajnokával, akik a brazíliai vb után később csatlakoztak be a felkészülésbe.

“Augusztus 1-jén kell visszatérnem, vagyis van néhány hét szünetem, bár ez nem túl sok. Két éve a német játékosok csak néhány nappal a bajnokság kezdete előtt tértek vissza, mind ki is hagyták az első találkozót. Akkor Wenger különleges bánásmódban részesítette őket, remélem, hogy ezt megérdemlem én is. Szükségem lesz egy kis extra pihenőre” – mondta Ramsey, aki nem tartja kizártnak, hogy nem lesz ott csapatával a Premier League augusztus 13-án kezdődő első fordulójában, amelyben az Arsenal a Liverpoolt látja majd vendégül.

Az Arsenal sikerére a szorzó 2.10, a döntetlenre 3.40, a Liverpool győzelmére 3.40.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply